Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

13 March

Det är tisdag. I dag är det klart dimmigare än i går, denna tröstlösa, fuktiga tövädersdimma. Det är tisdag. I dag är det klart dimmigare än i går, denna tröstlösa, fuktiga tövädersdimma.
Det blåser knappas alls och dimman ligger tät denna morgon även i prognoserna hos Sjöräddarna. Det blåser knappas alls och dimman ligger tät denna morgon även i prognoserna hos Sjöräddarna.
Vi far in i dimman på Fardumevägen. Nu är vi på väg till jobbet. Vi far in i dimman på Fardumevägen. Nu är vi på väg till jobbet.
Det här vädret är sååå trist. Om ångest vore ett väder, skulle det vara snöslaskdimma en mörk vårvinterdag. Det här vädret är sååå trist. Om ångest vore ett väder, skulle det vara snöslaskdimma en mörk vårvinterdag.
Jag har lite flextid att ta ut, så jag går lite tidigare från jobbet idag. Jag passerar en av Visbys snart enda gröna plättar. Där har man lagt upp massor med smutsig stadssnö. Här @Enklabilde Jag har lite flextid att ta ut, så jag går lite tidigare från jobbet idag. Jag passerar en av Visbys snart enda gröna plättar. Där har man lagt upp massor med smutsig stadssnö. Här @Enklabilde
Den är helt klart gigantisk. Den är helt klart gigantisk.
Hemma väntar ett paket med pocketböcker. Hemma väntar ett paket med pocketböcker.
I kväll blir det gul linssoppa med brödkrutonger. I kväll blir det gul linssoppa med brödkrutonger.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/13/