Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

14 March

Godmorgon! Klockan är 05.23. Ingen gryning ännu, men himlen är inte svart. Det kom lite nederbörd i går kväll. Godmorgon! Klockan är 05.23. Ingen gryning ännu, men himlen är inte svart. Det kom lite nederbörd i går kväll.
Sjöräddarnas app strejkar eller uppdateras i detta nu, så jag får hålla till godo med SMHI:s väderprognos. -1, tjocka moln och halvblåsigt. Nää. Sjöräddarnas app strejkar eller uppdateras i detta nu, så jag får hålla till godo med SMHI:s väderprognos. -1, tjocka moln och halvblåsigt. Nää.
Maken och jag tar ett simpass före jobbet. Maken och jag tar ett simpass före jobbet.
I dag blir det tårta på personalmötet. Arbetsgivaren Region Gotland bjuder på tårta och chefen tackar mig för lång och trogen tjänst. Det känns lite lustigt, konstigt och annorlunda faktiskt. I dag blir det tårta på personalmötet. Arbetsgivaren Region Gotland bjuder på tårta och chefen tackar mig för lång och trogen tjänst. Det känns lite lustigt, konstigt och annorlunda faktiskt.
Och en jättebukett med fina blommor får jag också av arbetsgivaren. Och en jättebukett med fina blommor får jag också av arbetsgivaren.
Sedan tar jag mig till Visbys utkanter för att hämta mina inneskor hos ortopedteknikern och som jag skulle ha haft på jobbet. Ironiskt nog har det här besöket också dragit ut på tiden, precis s Sedan tar jag mig till Visbys utkanter för att hämta mina inneskor hos ortopedteknikern och som jag skulle ha haft på jobbet. Ironiskt nog har det här besöket också dragit ut på tiden, precis s
Det är ju liksom redan kört, även om jag skrapade bort grädden på tårtan i eftermiddags. Så vi fortsätter med en flottig middag. Sedan åker vi till kören och sjunger en stump. Det är ju liksom redan kört, även om jag skrapade bort grädden på tårtan i eftermiddags. Så vi fortsätter med en flottig middag. Sedan åker vi till kören och sjunger en stump.
Min blombukett är sjukt fin. Den blev jag riktigt glad för. Min blombukett är sjukt fin. Den blev jag riktigt glad för.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/14/