Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

15 March

Torsdag. Det ljusnar och man ser lite himmel mellan molnen.Klockan är 05.41. Torsdag. Det ljusnar och man ser lite himmel mellan molnen.Klockan är 05.41.
Prognosen säger just nu att det ska vara svinkallt ute. -4 är för kallt. Prognosen säger just nu att det ska vara svinkallt ute. -4 är för kallt.
Vår egen termometer säger att det är bara -3,3. Vår egen termometer säger att det är bara -3,3.
Det ser ut som det ska bli en vacker dag i dag. Vi åker till jobbet. Det ser ut som det ska bli en vacker dag i dag. Vi åker till jobbet.
Arbetsdagen ägnar jag åt att städa bland alla mina gamla papper och grejor som jag släpat med till jobbet. Bland pappren hittar jag en snart 4 år arbetsskadeanmälan som är gjord efter alla kons Arbetsdagen ägnar jag åt att städa bland alla mina gamla papper och grejor som jag släpat med till jobbet. Bland pappren hittar jag en snart 4 år arbetsskadeanmälan som är gjord efter alla kons
Det blir en del anteckningar och annat som ska slängas och plastmappar som blir tomma. Jag har jobbat bra precis 7 år och 1 månad på den här arbetsplatsen. Det blir en del anteckningar och annat som ska slängas och plastmappar som blir tomma. Jag har jobbat bra precis 7 år och 1 månad på den här arbetsplatsen.
Det tar sig. Jag hittar blommande vintergäck i ett villaområde på väg till Willys. Jag går tidigare från jobbet i dag också Det tar sig. Jag hittar blommande vintergäck i ett villaområde på väg till Willys. Jag går tidigare från jobbet i dag också
Jag hittade faktiskt rotfruktsmjöl på Willys, @MiaL ! Jag hittade faktiskt rotfruktsmjöl på Willys, @MiaL !
Egentligen skulle jag ha gått bort i kväll, men jag fick migrän. Det värsta är över när jag väl kommer hem, men jag behöver vila inför morgondagen. Nu dör jag i soffan och Maken och jag roa Egentligen skulle jag ha gått bort i kväll, men jag fick migrän. Det värsta är över när jag väl kommer hem, men jag behöver vila inför morgondagen. Nu dör jag i soffan och Maken och jag roa

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/15/