Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16 March

Godmorgon! I dag är det en alldeles särskild dag. Nu är jag framme vid ett liv fri men fattig. Jag ska göra min sista arbetsdag. Nu har Regionen fått sitt och jag mitt. Nu ska jag bli pensionär. Godmorgon! I dag är det en alldeles särskild dag. Nu är jag framme vid ett liv fri men fattig. Jag ska göra min sista arbetsdag. Nu har Regionen fått sitt och jag mitt. Nu ska jag bli pensionär.
Det är en kall morgon. Det är en kall morgon.
Och det är det också. Nu är det nästan -6. Och det är det också. Nu är det nästan -6.
Katterna vill inte gå ut. Katterna vill inte gå ut.
Vi åker uppför Fardumevägen och på väg till jobbet. Vi åker uppför Fardumevägen och på väg till jobbet.
Solen strålar och jag tar en ofrivillig selfie, dagen till ära. Solen strålar och jag tar en ofrivillig selfie, dagen till ära.
Ja, det var sista gången jag går och jobbar i det här huset. Även om jag skulle ångra mig, kommer det inte blir hit jag går. I vår flyttas min arbetsplats till andra lokaler. Ja, det var sista gången jag går och jobbar i det här huset. Även om jag skulle ångra mig, kommer det inte blir hit jag går. I vår flyttas min arbetsplats till andra lokaler.
I dag är det jag som bjuder på kaffe och tårta. I dag är det jag som bjuder på kaffe och tårta.
Jag fick presenter och fina tal och många kramar av besökarna och som jag blev väldigt glad över. Jag fick presenter och fina tal och många kramar av besökarna och som jag blev väldigt glad över.
Tårtorna gick åt. Ja, den tog till och med slut. Tårtorna som jag beställt på Café Dessan var mycket god och uppskattad.Som tur var fanns lite tårta från onsdagen kvar i kylen till de som anna Tårtorna gick åt. Ja, den tog till och med slut. Tårtorna som jag beställt på Café Dessan var mycket god och uppskattad.Som tur var fanns lite tårta från onsdagen kvar i kylen till de som anna
Lunchen råkade bli tacos i dag. Lunchen råkade bli tacos i dag.
På jobbet har vi en grupp som sjunger tillsammans på fredagseftermiddagarna tillsammans med en musikpedagog. Vår repertoar är helt outstanding med hits från 80-talet till Ulla Billqvist. Ett av s På jobbet har vi en grupp som sjunger tillsammans på fredagseftermiddagarna tillsammans med en musikpedagog. Vår repertoar är helt outstanding med hits från 80-talet till Ulla Billqvist. Ett av s
Sedan har jag några håltimmar tills kvällen då jag är utbjuden med mina arbetskamrater på middag. Vi går till Surfers. Här har jag varit tidigare och en middag här blir perfekt! Här serveras Sedan har jag några håltimmar tills kvällen då jag är utbjuden med mina arbetskamrater på middag. Vi går till Surfers. Här har jag varit tidigare och en middag här blir perfekt! Här serveras
Jag beställer in en Lucky Buddha, en kinesisk mycket blaskig lager som passar perfekt att skölja ner de starka och intensiva smakerna med. Jag beställer in en Lucky Buddha, en kinesisk mycket blaskig lager som passar perfekt att skölja ner de starka och intensiva smakerna med.
När vi äntligen enats om vilka rätter vi ska beställa och dela på får vi får en skål med snabbt stekta sojabönor med salt och sechuanpeppar. De är en upplevelse. När vi äntligen enats om vilka rätter vi ska beställa och dela på får vi får en skål med snabbt stekta sojabönor med salt och sechuanpeppar. De är en upplevelse.
Vi får möra revbensbjäll, anka med hoisinsås, räkbollar och dumplings med svamp. Det är otroligt gott alltihopa!. Vi får möra revbensbjäll, anka med hoisinsås, räkbollar och dumplings med svamp. Det är otroligt gott alltihopa!.
Jag slår på stort och tar lite kaffe och en gigantisk chokladtryffel med kokos. Jag slår på stort och tar lite kaffe och en gigantisk chokladtryffel med kokos.
Och så beundrar jag ju taket här, som jag är så förälskad i. Men nu är jag trött och nöjd och klockan är mycket och det är dags att åka hem. Det har varit en rolig, intensiv och fantastisk Och så beundrar jag ju taket här, som jag är så förälskad i. Men nu är jag trött och nöjd och klockan är mycket och det är dags att åka hem. Det har varit en rolig, intensiv och fantastisk

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/16/