Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

18 March

Det är en strålande förmiddag. Klockan är 09.18. Maken och jag latar oss länge innan vi stiger upp. Det är en strålande förmiddag. Klockan är 09.18. Maken och jag latar oss länge innan vi stiger upp.
Men trots sol är det svinkallt. Vädret duger inte trots solen. Men trots sol är det svinkallt. Vädret duger inte trots solen.
Flera av de knoppiga blommorna i den fina buketten har slagit ut. Flera av de knoppiga blommorna i den fina buketten har slagit ut.
I källaren växer det bra. Det blir lite väl kallt på nätterna, men jag kan hålla temperaturen på +18 grader. Jag skulle kunna hålla lägre och jämnare temperatur om det inte vore så svinkall I källaren växer det bra. Det blir lite väl kallt på nätterna, men jag kan hålla temperaturen på +18 grader. Jag skulle kunna hålla lägre och jämnare temperatur om det inte vore så svinkall
Det blev en enda chili av den ena sorten från Madeira av de frön jag fått av @Enklabilder . Jag fick en bärpeppar också och av den blev de flera frön som grodde.De plantorna var väldigt små n
Men än är det långt kvar innan de får komma ut i växthuset. Men än är det långt kvar innan de får komma ut i växthuset.
Det blir en promenad i kylan. Det blir en promenad i kylan.
Men det tar sig i hamnen i alla fall. Snön smälter. Men det tar sig i hamnen i alla fall. Snön smälter.
I dag blir det sillgratäng till söndagmiddag. Fina saker. I dag blir det sillgratäng till söndagmiddag. Fina saker.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/18/