Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

19 March

Det är en grå och mörk morgon. Klockan är 08.10. Maken har åkt till jobbet. Jag är hemma. Detta är en historisk dag. Jag får vara ledig resten av livet om jag har lust. Ofattbart. Det är en grå och mörk morgon. Klockan är 08.10. Maken har åkt till jobbet. Jag är hemma. Detta är en historisk dag. Jag får vara ledig resten av livet om jag har lust. Ofattbart.
Det skulle ha varit sol här, men det är det sannerligen inte. Noll grader och 12 m/sek i byarna. Inte bra. Det skulle ha varit sol här, men det är det sannerligen inte. Noll grader och 12 m/sek i byarna. Inte bra.
Jag är så glad för de fina blommorna. Jag är så glad för de fina blommorna.
Så nu börjar mitt nya liv som hemmafru, då jag ska laga mat, diska, tvätta och städa. Så nu börjar mitt nya liv som hemmafru, då jag ska laga mat, diska, tvätta och städa.
I dag blir det indisk kikärtsgryta med ris och broccoli till middag. I dag blir det indisk kikärtsgryta med ris och broccoli till middag.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/19/