Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2 March

Klockan är 09.26. Snö igen. Väldigt tröttsamt, faktiskt. Klockan är 09.26. Snö igen. Väldigt tröttsamt, faktiskt.
Men det blir lite mildare väder, men mulet i dag. Men det blir lite mildare väder, men mulet i dag.
Vi får ingen post i dag. Den post som skulle till Gotland blev kvar på fastlandet. Vi får ingen post i dag. Den post som skulle till Gotland blev kvar på fastlandet.
I höstas fick jag en spindellilja av Makens Kusinfru. De hade aldrig lyckas fått den att blomma mer än en gång. Nu fick jag den för att göra ett försök. Det är en riktig utmaning, för lökar I höstas fick jag en spindellilja av Makens Kusinfru. De hade aldrig lyckas fått den att blomma mer än en gång. Nu fick jag den för att göra ett försök. Det är en riktig utmaning, för lökar
Det ska bli spännande att se om jag lyckas väcka dom till liv eller inte. Det ska bli spännande att se om jag lyckas väcka dom till liv eller inte.
I dag blir det brysselkåls- och rotsaksgratäng med stekt falukorv till lunch. I dag blir det brysselkåls- och rotsaksgratäng med stekt falukorv till lunch.
Och sedan kommer hjälmbönorna i jorden. Och sedan kommer hjälmbönorna i jorden.
Pizzatime. Det blir den sydfranska pizzan pissaladieré med massor av mjukstekt lök, sardeller och oliver. LIte ost bara, så klart. Pizzatime. Det blir den sydfranska pizzan pissaladieré med massor av mjukstekt lök, sardeller och oliver. LIte ost bara, så klart.
I kväll är det final i "På Spåret". Sedan är det slut för säsongen. Vi klarade ju oss skapligt bra i kväll med 25 poäng. Första resan missade vi i kväll också, men inte pga att det inte gi I kväll är det final i "På Spåret". Sedan är det slut för säsongen. Vi klarade ju oss skapligt bra i kväll med 25 poäng. Första resan missade vi i kväll också, men inte pga att det inte gi

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/2/