Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

20 March

Okej. Ska man räkna det här som staruer? I alla fall var det hemsk onödigt. Klockan är 07.57. Okej. Ska man räkna det här som staruer? I alla fall var det hemsk onödigt. Klockan är 07.57.
Längre fram på dagen blir det i alla fall takdropp. Längre fram på dagen blir det i alla fall takdropp.
Jag går en promenad uppför Fardumevägen i svinkylan. Jag går en promenad uppför Fardumevägen i svinkylan.
När jag kommer upp till Fardume yr det något snöaktigt i luften. Så jag vänder och går hem. Det är inte mysigt att promenera idag. När jag kommer upp till Fardume yr det något snöaktigt i luften. Så jag vänder och går hem. Det är inte mysigt att promenera idag.
Men mitt nya liv som pensionär är inte tråkigt och innehållslöst. Dagens stora händelse blir att jag hittar en död rovfågel framför källartrappan. Men mitt nya liv som pensionär är inte tråkigt och innehållslöst. Dagens stora händelse blir att jag hittar en död rovfågel framför källartrappan.
När jag kommer hem från promenaden går jag ner i tvättstugan, men jag hittar en död rovfågel på gången. Den låg inte där för en halvtimme sedan. När jag kommer hem från promenaden går jag ner i tvättstugan, men jag hittar en död rovfågel på gången. Den låg inte där för en halvtimme sedan.
Det ser ut som det skulle vara en duvhök. Jag vet att sparhökshonorna är ganska lika en duvhökshanne. Både duvhök och sparvhök jagar i vår trädgård, vi ser dom i bland. Först såg jag inga Det ser ut som det skulle vara en duvhök. Jag vet att sparhökshonorna är ganska lika en duvhökshanne. Både duvhök och sparvhök jagar i vår trädgård, vi ser dom i bland. Först såg jag inga
Medan jag står och pratar med honom ser jag plötsligt nedslagsplatsen i snön. Medan jag står och pratar med honom ser jag plötsligt nedslagsplatsen i snön.
Och sedan ser jag att det blöder från fågelns huvud och kan avfärda fågelvirus. Och sedan ser jag att det blöder från fågelns huvud och kan avfärda fågelvirus.
Den har väl flugit in i takfönstren eller taket då den jagat vid fågelmatningen. Den har väl flugit in i takfönstren eller taket då den jagat vid fågelmatningen.
Efter lunch ringer Länsveterinären. Hon vill gärna ha in min duvhök för rent forskningsändamål. Den jagar ju bland våra småfåglar och hon tycker det vore intressant att ta lite olika prover Efter lunch ringer Länsveterinären. Hon vill gärna ha in min duvhök för rent forskningsändamål. Den jagar ju bland våra småfåglar och hon tycker det vore intressant att ta lite olika prover
Det tar sig. Det är 1-0 till mig. Jag har väckt spindelliljorna. Det tar sig. Det är 1-0 till mig. Jag har väckt spindelliljorna.
Maken la sig en stund på sängen när han kom hem från jobbet och tittade i taket och tänkte så många gånger som vi båda har tänkt. Plafonden i taket måste tas ner och rengöras från damm oc Maken la sig en stund på sängen när han kom hem från jobbet och tittade i taket och tänkte så många gånger som vi båda har tänkt. Plafonden i taket måste tas ner och rengöras från damm oc
Och det hela gick ju i ett naffs! Och det hela gick ju i ett naffs!
Min bukett är fin i dag också. Min bukett är fin i dag också.
Det ser inte så gott ut som det var. I kväll blir det ugnsrostad rödkål med senapsdressing, broccoli och isterband. Det ser inte så gott ut som det var. I kväll blir det ugnsrostad rödkål med senapsdressing, broccoli och isterband.
Jag kom överens om att jag skulle lägga den döda pippin i frysen. Sedan skulle både jag och duvhöken få åka med in till stan i morgon, då han skulle på ett kvällsmöte på jobbet. Då får h Jag kom överens om att jag skulle lägga den döda pippin i frysen. Sedan skulle både jag och duvhöken få åka med in till stan i morgon, då han skulle på ett kvällsmöte på jobbet. Då får h
Så där ja. Duvhöken är väl paketerad och ligger nu bland äppelmos, dal och ris i frysboxen. Så där ja. Duvhöken är väl paketerad och ligger nu bland äppelmos, dal och ris i frysboxen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/20/