Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

22 March

En riktigt grå morgon.Klockan är 07.51. En riktigt grå morgon.Klockan är 07.51.
Det sägs att solen borde vara här nu, men det är grått. Det är varmare i havet än på land. Alltid något. Det sägs att solen borde vara här nu, men det är grått. Det är varmare i havet än på land. Alltid något.
Jag hittar en snödroppe i trädgården vid komposterna. Jag hittar en snödroppe i trädgården vid komposterna.
Och så kommer solen. Jag tar en kort promenad ner till hamnen. Det svider i lungorna, är det pollen fast det är kallt. Och så kommer solen. Jag tar en kort promenad ner till hamnen. Det svider i lungorna, är det pollen fast det är kallt.
Det är alltid lite sorgligt med badstränder vintertid. Övergivna och tragiska. Det är alltid lite sorgligt med badstränder vintertid. Övergivna och tragiska.
Nu är tiden med smutsig snö här Sedan kommer tiden med evigt damm. Nu är tiden med smutsig snö här Sedan kommer tiden med evigt damm.
I kväll blir det bönspagetti med svartkål och pumpa. I kväll blir det bönspagetti med svartkål och pumpa.
Antikrundan går sämre och sämre för oss. Det är fler och fler fullständigt omöjliga, unika och konstiga objekt att gissa på. Men det är ganska kul ändå. Antikrundan går sämre och sämre för oss. Det är fler och fler fullständigt omöjliga, unika och konstiga objekt att gissa på. Men det är ganska kul ändå.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/22/