Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23 March

Det är en strålande morgon. Jag tycker att jag hör att fåglarna börjat vårkvittra. Klockan är 07.34 Det är en strålande morgon. Jag tycker att jag hör att fåglarna börjat vårkvittra. Klockan är 07.34
Det är en vacker och vindstilla morgon, men alldeles för kallt. Det är en vacker och vindstilla morgon, men alldeles för kallt.
SMHI presenterar sin app med nytt utseende och nya funktioner. Jag tycker att det är trevligt när man kan sammanfattning av dagens väder för Gotland direkt på startsidan. SMHI presenterar sin app med nytt utseende och nya funktioner. Jag tycker att det är trevligt när man kan sammanfattning av dagens väder för Gotland direkt på startsidan.
@masart visade ju solens upp- och nedgång i sin bdb. Det var en bra idé. Jag kan inte vara sämre, så det gör jag också. Nu kan vi se hur det går framåt. @masart visade ju solens upp- och nedgång i sin bdb. Det var en bra idé. Jag kan inte vara sämre, så det gör jag också. Nu kan vi se hur det går framåt.
Den galna fasantuppen är här nu igen. Han har sitt revir i vår trädgård, särskilt framför växthuset. Vi har alltid haft någon fasantupp eller två i trädgården med sina fruar. Ett tag hade Den galna fasantuppen är här nu igen. Han har sitt revir i vår trädgård, särskilt framför växthuset. Vi har alltid haft någon fasantupp eller två i trädgården med sina fruar. Ett tag hade
Ja, då var det mina inneskor som jag skulle ha haft på jobbet som jag hämtade i onsdags, två månader senare än vad som var tänkt. Nej, färgen är inte min, men det fick bli så, för de andra Ja, då var det mina inneskor som jag skulle ha haft på jobbet som jag hämtade i onsdags, två månader senare än vad som var tänkt. Nej, färgen är inte min, men det fick bli så, för de andra
Dom funkar faktiskt bra, men jag tycker att de blir lite för täta som inneskor och det känns konstigt att ha skor på sig inne. Det är också besvärligt när man sak ut och måste byta skor. Ut g Dom funkar faktiskt bra, men jag tycker att de blir lite för täta som inneskor och det känns konstigt att ha skor på sig inne. Det är också besvärligt när man sak ut och måste byta skor. Ut g
Och nu finns det snödroppar överallt i trädgården. Och nu finns det snödroppar överallt i trädgården.
Snödroppar. Snödroppar.
Gösta är glad för att jag är utomhus och ligger på marken och fotograferar snödroppar. Katterna älskar när det är vår och vi är ute med dom i trädgården. Gösta är glad för att jag är utomhus och ligger på marken och fotograferar snödroppar. Katterna älskar när det är vår och vi är ute med dom i trädgården.
Dubbla snödroppar. Dubbla snödroppar.
Lille Gösta. Lille Gösta.
Jag hittade den sista biten lettisk korv i frysen. I kväll blir det smörgåsbord. Jag hittade den sista biten lettisk korv i frysen. I kväll blir det smörgåsbord.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/23/