Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

24 March

Klockan är 07.57. Snön smälter undan, trots att det är rätt kallt. Det är grått och jag börjar misstänka att det är möjligt att jag håller på att bli förkyld. Klockan är 07.57. Snön smälter undan, trots att det är rätt kallt. Det är grått och jag börjar misstänka att det är möjligt att jag håller på att bli förkyld.
Gråvädret kanske skingras fram på dagen. Gråvädret kanske skingras fram på dagen.
Och +1 är inte mycket att skryta om. Däremot är det +2 i Östersjön. Och +1 är inte mycket att skryta om. Däremot är det +2 i Östersjön.
Det låg ett påskkort i brevlådan när Maken hämtade in tidningen. Jag har misstänkt länge att tidningsbudet har något slags samarbete med PostNord. Det har legat post i lådan tillsammans med t Det låg ett påskkort i brevlådan när Maken hämtade in tidningen. Jag har misstänkt länge att tidningsbudet har något slags samarbete med PostNord. Det har legat post i lådan tillsammans med t
Vi åker till Mamma i Slite. Vi åker till Mamma i Slite.
Mamma vill bjuda på våfflor fast det inte är våffeldag förrän i morgon. Men äter man semlor före jul, så kan man väl äta våfflor en dag i förväg. Mamma vill bjuda på våfflor fast det inte är våffeldag förrän i morgon. Men äter man semlor före jul, så kan man väl äta våfflor en dag i förväg.
Det blir glass och björnbär till våfflorna. Det blir glass och björnbär till våfflorna.
Nej, jag är inte på topp i dag, känner jag allt efter det att dagen går. Men jag förbereder för att så sommarblommor, blandar såjord och gör ett experiment med att göra en vintersådd av som Nej, jag är inte på topp i dag, känner jag allt efter det att dagen går. Men jag förbereder för att så sommarblommor, blandar såjord och gör ett experiment med att göra en vintersådd av som
Maken lagar en klassisk rådjursgryta med steklök och kantareller och sås med smetana i, ikväll. Maken lagar en klassisk rådjursgryta med steklök och kantareller och sås med smetana i, ikväll.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/24/