Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

29 March

Skärtorsdag. I natt flyger påskkärringarna till Blåkulla. En strålande, men svinkall morgon. Klockan är 08.10. Jag börjar känna mig som folk igen, men dock lite matt. Skärtorsdag. I natt flyger påskkärringarna till Blåkulla. En strålande, men svinkall morgon. Klockan är 08.10. Jag börjar känna mig som folk igen, men dock lite matt.
Det är 0-gradigt och lite blåsigt. Det är 0-gradigt och lite blåsigt.
...Känns som -5. Absolut. Det är gräsbrandsvarning i dag också. ...Känns som -5. Absolut. Det är gräsbrandsvarning i dag också.
I natt kom Dottern. Nu blir det långfrukost I natt kom Dottern. Nu blir det långfrukost
Efter lunch får vi ta oss i kragen och börja laga lite påskmat. Jag lägger in citronsill och currysill. Efter lunch får vi ta oss i kragen och börja laga lite påskmat. Jag lägger in citronsill och currysill.
Dottern gör Janssons Frestelse. Dottern gör Janssons Frestelse.
Men när Maken kommer hem från jobbet blir det som sig bör en Skärtorsdag flugsvampar till middag. Men när Maken kommer hem från jobbet blir det som sig bör en Skärtorsdag flugsvampar till middag.
Det är en tradition som jag har med mig från jag var liten. Ingen Skärtorsdag utan flugsvampar. Det är en tradition som jag har med mig från jag var liten. Ingen Skärtorsdag utan flugsvampar.
I dag kom favorittidningen i brevlådan. När det blir kväll, sätter jag mig i lugn och ro för att läsa i den. I dag kom favorittidningen i brevlådan. När det blir kväll, sätter jag mig i lugn och ro för att läsa i den.
Och så upptäcker jag att @masart har skrivit till tidningen och tipsat om att det borde göras reportage om silver. Hon framhåller att det borde göras ett reportage om silversmeden Bengt Liljedahl Och så upptäcker jag att @masart har skrivit till tidningen och tipsat om att det borde göras reportage om silver. Hon framhåller att det borde göras ett reportage om silversmeden Bengt Liljedahl

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/29/