Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3 March

Klockan är 09.33. En mulen dyster morgon. Å andra sidan är det lördag, det uppväger saken lite grann. Klockan är 09.33. En mulen dyster morgon. Å andra sidan är det lördag, det uppväger saken lite grann.
Det väntas en mulen lite gråkall dag idag. Ingen svinkyla, men likt förbannat gråkallt. Det väntas en mulen lite gråkall dag idag. Ingen svinkyla, men likt förbannat gråkallt.
I dag måste jag ut och sparka lite. Ovädret som drog förbi i veckan gjorde att jag inte kom utanför dörren. Dessutom var jag djurvårdare och skötte min sjuka katt. Då hade jag verkligen inte t I dag måste jag ut och sparka lite. Ovädret som drog förbi i veckan gjorde att jag inte kom utanför dörren. Dessutom var jag djurvårdare och skötte min sjuka katt. Då hade jag verkligen inte t
Jag sparkar upp till Fardume. Jag sparkar upp till Fardume.
Nu vänder jag och sparkar hemåt. Det är ovanligt tyst och folktomt i socknen i dag. Det far lite i luften och snart är det kväll och mörkt. Nu vänder jag och sparkar hemåt. Det är ovanligt tyst och folktomt i socknen i dag. Det far lite i luften och snart är det kväll och mörkt.
Jag har varit ovanligt overksam i dag. Jag har i princip inte gjort någonting mer än att tvätta och ta en sparktur. Jag har inte ens lagat middag i dag. Det gjorde Maken. Det blir en gammal klassik Jag har varit ovanligt overksam i dag. Jag har i princip inte gjort någonting mer än att tvätta och ta en sparktur. Jag har inte ens lagat middag i dag. Det gjorde Maken. Det blir en gammal klassik

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/3/