Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

30 March

Godmorgon! I dag är det Långfredag. I dag är det ett riktigt Långfredagsväder; dystert, kallt och mörkt. I dag är det meningen att man ska lida lite. Förr åt man salt mat, salt lax eller salt Godmorgon! I dag är det Långfredag. I dag är det ett riktigt Långfredagsväder; dystert, kallt och mörkt. I dag är det meningen att man ska lida lite. Förr åt man salt mat, salt lax eller salt
Det är 0-gradigt i dag också och det far något i luften. Men det är varmare i sjön än på land. Det är 0-gradigt i dag också och det far något i luften. Men det är varmare i sjön än på land.
I dag är solen uppe 13 timmar och 1 minut. Inte illa. I dag är solen uppe 13 timmar och 1 minut. Inte illa.
Min fina pensioneringsbukett börjar sjunga på sista versen. Min fina pensioneringsbukett börjar sjunga på sista versen.
Den har stått sedan den 14 mars, i över två veckor, och har faktiskt bedagats vackert. Men nu har den gjort sitt och får gå till komposten. Den har stått sedan den 14 mars, i över två veckor, och har faktiskt bedagats vackert. Men nu har den gjort sitt och får gå till komposten.
Gösta har varit hopplös hela morgonen. Jag vaknade av att han krafsade på fönsterrutorna inomhus och bar sig åt för att få upp mig. Efter att ha kollat på trastar och mesar som äter talgbolla Gösta har varit hopplös hela morgonen. Jag vaknade av att han krafsade på fönsterrutorna inomhus och bar sig åt för att få upp mig. Efter att ha kollat på trastar och mesar som äter talgbolla
Torsten är måttligt förtjust. Gösta är verkligen en jobbig katt. Torsten är måttligt förtjust. Gösta är verkligen en jobbig katt.
Så Torsten kroknar och vill ut och lägga sig och vila i växthuset i stället, bara för att slippa sin jobbiga bror. Så Torsten kroknar och vill ut och lägga sig och vila i växthuset i stället, bara för att slippa sin jobbiga bror.
Vi åker till kyrkogården i Othem och önskar Pappa glad påsk. Sedan hämtar vi upp Mamma i Slite. Vi åker till kyrkogården i Othem och önskar Pappa glad påsk. Sedan hämtar vi upp Mamma i Slite.
Vi åker sedan in till stan och äter en tidig middag på Backfickan. Det är fullsatt, men vi har beställt bord. Men vad ska vi äta? Vi åker sedan in till stan och äter en tidig middag på Backfickan. Det är fullsatt, men vi har beställt bord. Men vad ska vi äta?
Maken och jag tar så klart in ostron till en lätt förrätt. Vi har ostrontest och prövar ett dyrare ostron och ett billigare. Det dyrare är helt gudomligt, matigt, mjällt och med mild sälta. At Maken och jag tar så klart in ostron till en lätt förrätt. Vi har ostrontest och prövar ett dyrare ostron och ett billigare. Det dyrare är helt gudomligt, matigt, mjällt och med mild sälta. At
Mamma äter stekt torskrygg med blomkålsrisotto. Mamma äter stekt torskrygg med blomkålsrisotto.
Dottern äter halstrad röding med Slitegurka och sojamajonäs. Dottern äter halstrad röding med Slitegurka och sojamajonäs.
Eftersom Maken och jag är som Bill och Bull tar vi Bakfickans klassiska fisksoppa båda två. Eftersom Maken och jag är som Bill och Bull tar vi Bakfickans klassiska fisksoppa båda två.
Det blev en god och trevlig måltid. Bakfickan har levererat sedan slutet av 80-talet och är alltid på topp och håller kvaliteten år efter år. De fick ett omnämnande i the White Guide i år, men Det blev en god och trevlig måltid. Bakfickan har levererat sedan slutet av 80-talet och är alltid på topp och håller kvaliteten år efter år. De fick ett omnämnande i the White Guide i år, men
Tant på fiskrestaurangstoalett. Tant på fiskrestaurangstoalett.
Mamma vill ha lite schysst potatis, så vi svänger förbi Stora Tollby, när vi ändå åker förbi. Mamma vill ha lite schysst potatis, så vi svänger förbi Stora Tollby, när vi ändå åker förbi.
När vi kommer tillbaka till Slite med Mamma äter vi lite efterrätt och dricker finsk jordgubbsvin från byn Kalkkinen. Det smakar som en söt sherry, faktiskt. Riktigt gott. I Finland gillar man fr När vi kommer tillbaka till Slite med Mamma äter vi lite efterrätt och dricker finsk jordgubbsvin från byn Kalkkinen. Det smakar som en söt sherry, faktiskt. Riktigt gott. I Finland gillar man fr

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/30/