Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

31 March

. .
Godmorgon! Det är Påskafton. Grått och svinkallt och föga vårlikt. Godmorgon! Det är Påskafton. Grått och svinkallt och föga vårlikt.
Marsgaisten viner fortfarande fast det är april. Den nordöstliga vinden från de stora landmassorna på andra sidan Östersjön är vidrig. Marsgaisten viner fortfarande fast det är april. Den nordöstliga vinden från de stora landmassorna på andra sidan Östersjön är vidrig.
Och värre ska det bli under dagen. Än så länge blåser det inte så mycket. Men det räcker för att man inte vill gå ut. Och värre ska det bli under dagen. Än så länge blåser det inte så mycket. Men det räcker för att man inte vill gå ut.
Den uppmärksamme såg att det skymtade fram en påskfjäder på morgonbilden. Ja, det är påskfjädrar i riset. Men djurrättsbrottet lär var preskriberat nu. De här är återvinning. Jag som till Den uppmärksamme såg att det skymtade fram en påskfjäder på morgonbilden. Ja, det är påskfjädrar i riset. Men djurrättsbrottet lär var preskriberat nu. De här är återvinning. Jag som till
Ja, och där sitter hon och äter frukost med sin far. Ja, och där sitter hon och äter frukost med sin far.
På förmiddagen ska påskäggen fyllas med lyxigt chokladgodis. Det är Dotterns uppgift. På förmiddagen ska påskäggen fyllas med lyxigt chokladgodis. Det är Dotterns uppgift.
Sedan kommer Mamma och äter påsklunch med oss. Sedan kommer Mamma och äter påsklunch med oss.
Bordet är dukat. Bordet är dukat.
Och vi är glada för att det är påsk. Och vi är glada för att det är påsk.
Ja, vi kör ju på samma koncept som sist. Varm- och kallrökt lax, marinerade musslor, fyllda ägghalvor (Deviled eggs), citronsill och currysill. Vi har lite Gustavskorv och rökta musslor också, m Ja, vi kör ju på samma koncept som sist. Varm- och kallrökt lax, marinerade musslor, fyllda ägghalvor (Deviled eggs), citronsill och currysill. Vi har lite Gustavskorv och rökta musslor också, m
Den enda varma påskmaten som vi har är Janssons Frestelse. Den gjorde ju Dottern. Den enda varma påskmaten som vi har är Janssons Frestelse. Den gjorde ju Dottern.
Nu är vi mätta och nöjda. Nu är vi mätta och nöjda.
Det blir så klart memma till efterrätt. Det blir så klart memma till efterrätt.
Memma är en konstig påskefterrätt från Finland. Vi älskar memma! En påsk utan en riva memma är nästan som en jul utan julgran! https://sv.wikipedia.org/wiki/Memma Memma är en konstig påskefterrätt från Finland. Vi älskar memma! En påsk utan en riva memma är nästan som en jul utan julgran! https://sv.wikipedia.org/wiki/Memma
Nu är det dags att ta påskens groupie. Glad Påsk, säger vi! Nu är det dags att ta påskens groupie. Glad Påsk, säger vi!
Ja, och resten av dagen går åt till att smälta maten. Ja, och resten av dagen går åt till att smälta maten.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/31/