Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 March

God morgon! Ännu en ledig dag. Klockan är runt 07.30. Maken har åkt till jobbet. God morgon! Ännu en ledig dag. Klockan är runt 07.30. Maken har åkt till jobbet.
Ännu är det minusgrader. Men solen ska komma fram mellan molnen under dagen då och då. Ännu är det minusgrader. Men solen ska komma fram mellan molnen under dagen då och då.
Det gäller att passa på att ta en sparktur så länge föret varar. Det talas om tö senare i veckan. Det gäller att passa på att ta en sparktur så länge föret varar. Det talas om tö senare i veckan.
Jag åker ner till hamnen. Nu är det ordentligt plogat ner till stranden och kajen. Och det är kanske lite väl skrapat för spark på vägen. Men jag åker ner ändå, trots att det blir tvärstopp Jag åker ner till hamnen. Nu är det ordentligt plogat ner till stranden och kajen. Och det är kanske lite väl skrapat för spark på vägen. Men jag åker ner ändå, trots att det blir tvärstopp
Björkarna börjar skifta i lila. Det är tyst och tomt i Byn. Jag tycker mig höra tranor, men det kan ju inte stämma. Inte så här tidigt. Björkarna börjar skifta i lila. Det är tyst och tomt i Byn. Jag tycker mig höra tranor, men det kan ju inte stämma. Inte så här tidigt.
I brevlådan ligger årets rea-bok. I brevlådan ligger årets rea-bok.
Trevlig bok med fina illustrationer och formgivning. Trevlig bok med fina illustrationer och formgivning.
Och trevliga recept på temat bönor och ärtor. Jag har käkat baljväxter hela mitt vuxna liv, men nu dyker det upp roliga och inspirerande recept, långt i från 70-talets präktiga böngrytor. Och trevliga recept på temat bönor och ärtor. Jag har käkat baljväxter hela mitt vuxna liv, men nu dyker det upp roliga och inspirerande recept, långt i från 70-talets präktiga böngrytor.
Ute skiner solen. Inne ligger kissarna och sover. De har fått vårsorattel i benen och är ganska tossiga i dag. De har sprungit in och ut hela förmiddagen och rejsat på de skottade gångarna. Ute skiner solen. Inne ligger kissarna och sover. De har fått vårsorattel i benen och är ganska tossiga i dag. De har sprungit in och ut hela förmiddagen och rejsat på de skottade gångarna.
Torsten sover gott. Torsten sover gott.
Jag hittar lite 1 1/2 år gammalt pumpamos i frysen och beslutar att baka pumoamuffins. Men mitt i baket ringer telefonen och sedan glömmer jag att hälla i smöret i smeten. Det kommer jag på när Jag hittar lite 1 1/2 år gammalt pumpamos i frysen och beslutar att baka pumoamuffins. Men mitt i baket ringer telefonen och sedan glömmer jag att hälla i smöret i smeten. Det kommer jag på när
Men rågbullatna med nässlor blev dess då bättre. Men rågbullatna med nässlor blev dess då bättre.
Äntligen har 70-talsyyget jag ropade in på Tradera kommit upp på väggen. Egentligen var det tänkt för övervåningen, men jag kom på att jag vill ha det här i mitt 70-talsrum. Äntligen har 70-talsyyget jag ropade in på Tradera kommit upp på väggen. Egentligen var det tänkt för övervåningen, men jag kom på att jag vill ha det här i mitt 70-talsrum.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/5/