Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
28
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 March

God morgon alla kvinnor. I dag är det Internationella Kvinnodagen. Det ljusnar i öster. God morgon alla kvinnor. I dag är det Internationella Kvinnodagen. Det ljusnar i öster.
Det töar. Nu är det nollgradigt, men det ska krypa upp över nollan fram på dagen. Det töar. Nu är det nollgradigt, men det ska krypa upp över nollan fram på dagen.
Vi åket till jobbet. I Röclinget backe är det fortfarande vita vägbanor. Men å andra sidan plogar dom inte lika frenetisk här norr om Othems kors. Så är livet i utkanten! Vi åket till jobbet. I Röclinget backe är det fortfarande vita vägbanor. Men å andra sidan plogar dom inte lika frenetisk här norr om Othems kors. Så är livet i utkanten!
I Bro har dom skrapat vägbanan från modd. I Bro har dom skrapat vägbanan från modd.
Vi är på väg hem efter arbetsdagen. Dis, dimma och fukt. Nu är de vita vägbanorna borta. Vi är på väg hem efter arbetsdagen. Dis, dimma och fukt. Nu är de vita vägbanorna borta.
Längre norrut blir det dimmigare. Längre norrut blir det dimmigare.
Vi firar Internationella kvinnodagen med en semla i väntan på Antikrundan. Högre lön ( ja, eller pension då) lär man inte få ändå. Vi firar Internationella kvinnodagen med en semla i väntan på Antikrundan. Högre lön ( ja, eller pension då) lär man inte få ändå.
Vi gjorde en riktigt usel start, men skärpte upp oss på slutet. Vi får skylla på att vi är trötta och utslagna efter gårdagen. Vi gjorde en riktigt usel start, men skärpte upp oss på slutet. Vi får skylla på att vi är trötta och utslagna efter gårdagen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/3/8/