Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

10 April 2018

Klockan är 08.05. Det är en grå tisdagsmorgon. Fåglarna sjunger i alla fall. Nu är isvindarna tillbaka. Det är svinkallt och blåser från nordöst. Klockan är 08.05. Det är en grå tisdagsmorgon. Fåglarna sjunger i alla fall. Nu är isvindarna tillbaka. Det är svinkallt och blåser från nordöst.
Halvklart är definitivt att ta i för mycket. + 3 och 12m/sek i byarna är just inte något att jubla över. Halvklart är definitivt att ta i för mycket. + 3 och 12m/sek i byarna är just inte något att jubla över.
"Soligt och blåsigt" Kanske menar SMHI att solen kommer på eftermiddagen. "Soligt och blåsigt" Kanske menar SMHI att solen kommer på eftermiddagen.
I påskas köpte jag fina påskliljor som jag tänkte ha ute. Men det var för kallt. De fick vara inomhus tills näsan rann på både Dottern och mig. De luktar för mycket. Då åkte dom ut i alla f I påskas köpte jag fina påskliljor som jag tänkte ha ute. Men det var för kallt. De fick vara inomhus tills näsan rann på både Dottern och mig. De luktar för mycket. Då åkte dom ut i alla f
De två murgrönorna som jag hade i höstplanteringarna tycks ha klarat vintern. De får också vara med i vårkrukorna. De behöver klippas ner en del för att det ska komma nya fina blad, men jag v
I morse såg jag i en av grupperna, som handlar om Köping på Facebook som jag följer, en fråga om vilken färg Bååtska villan i Köping hade ursprungligen  https://koping.se/boende-mil I morse såg jag i en av grupperna, som handlar om Köping på Facebook som jag följer, en fråga om vilken färg Bååtska villan i Köping hade ursprungligen  https://koping.se/boende-mil
Dagens projekt är att baka skorpor. Det har jag inte gjort på 100 år, men nästan. Dagens projekt är att baka skorpor. Det har jag inte gjort på 100 år, men nästan.
I går tog jag fram cykeln och cyklade för första gången i år. I dag blir det andra gången. Det blev en tuff halvmil i ordentlig motvind. Tack och lov var det utför på Fardumevägen. I går tog jag fram cykeln och cyklade för första gången i år. I dag blir det andra gången. Det blev en tuff halvmil i ordentlig motvind. Tack och lov var det utför på Fardumevägen.
I dag blir det grön ärtsoppa till middag. I dag blir det grön ärtsoppa till middag.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/10/