Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

11 April 2018

Ännu en strålande, blåsig morgon med fågelkvitter. Klockan är 07.45 Ännu en strålande, blåsig morgon med fågelkvitter. Klockan är 07.45
Ännu är det bara +3. Lika varmt som i vattnet. 11 m/sek i byarna gör ingen skillnad mot i går. Ännu är det bara +3. Lika varmt som i vattnet. 11 m/sek i byarna gör ingen skillnad mot i går.
"Soligt, men blåsigt", jo jag tackar jag! Kallt är det också. Varm sol och kall vind. Typisk gotlandsvår. "Soligt, men blåsigt", jo jag tackar jag! Kallt är det också. Varm sol och kall vind. Typisk gotlandsvår.
Jag sätter fördeg på min surdegsrot som nu är klar. Det ska nu stå i ett dygn. Sedan sätter jag mig på cykeln och cyklar i besvärliga vindar mot bussen. Jag sätter fördeg på min surdegsrot som nu är klar. Det ska nu stå i ett dygn. Sedan sätter jag mig på cykeln och cyklar i besvärliga vindar mot bussen.
Jag åker till stan i dag. Jag åker till stan i dag.
Det har öppnat en affär i det gamla bankvalvet i källaren, i förutvarande Swedbanks lokaler på Öster. Det gillar jag. Det har öppnat en affär i det gamla bankvalvet i källaren, i förutvarande Swedbanks lokaler på Öster. Det gillar jag.
Jag håller verkligen tummarna att det bär sig! Här finns allt som jag vill ha som: lebnebollar rullade i mynta, olika sorters oliver i lösvikt, vitost i lösvikt, torkade bondbönor, både gröna Jag håller verkligen tummarna att det bär sig! Här finns allt som jag vill ha som: lebnebollar rullade i mynta, olika sorters oliver i lösvikt, vitost i lösvikt, torkade bondbönor, både gröna
Det är strax lunchdax. Jag funderar en stund om jag ska gå på Siesta och äta en räkmacka. Det var väldigt länge sedan jag var där, faktiskt. Det är strax lunchdax. Jag funderar en stund om jag ska gå på Siesta och äta en räkmacka. Det var väldigt länge sedan jag var där, faktiskt.
Men det slutar med att jag går och äter indisk lunchbuffé för lägre pris än en räkmacka. Jättegott, faktiskt. Men det slutar med att jag går och äter indisk lunchbuffé för lägre pris än en räkmacka. Jättegott, faktiskt.
Om det är gatukontoret eller stadsträdgårdsmästaren som varit lite mysig, vet jag inte. Stadsträdgårdsmästaren är annars ganska lekfull och har satt upp hängmattor vid Strandpromenaden och en Om det är gatukontoret eller stadsträdgårdsmästaren som varit lite mysig, vet jag inte. Stadsträdgårdsmästaren är annars ganska lekfull och har satt upp hängmattor vid Strandpromenaden och en
Sedan tar jag mig ut med stadsbussen till platsen där Visby slutar i söder och pratar med ortopedteknikern om hur det gått med skorna. Besöket tog 10 minuter och med logistik och väntan på bussa Sedan tar jag mig ut med stadsbussen till platsen där Visby slutar i söder och pratar med ortopedteknikern om hur det gått med skorna. Besöket tog 10 minuter och med logistik och väntan på bussa
Sedan tar jag bussen igen och åker till där Visby i princip slutar i norr. Jag ska till lasarettet och göra mammografi. Det tar inte heller särskilt lång tid. Men jag stärker mig med kaffe och w Sedan tar jag bussen igen och åker till där Visby i princip slutar i norr. Jag ska till lasarettet och göra mammografi. Det tar inte heller särskilt lång tid. Men jag stärker mig med kaffe och w
Nu åker vi och äter sushi i stället. I kväll åker vi till kören och sjunger. Nu åker vi och äter sushi i stället. I kväll åker vi till kören och sjunger.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/11/