Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

12 April 2018

Klockan är 08.17. ännu en strålande dag med isvindar från öster. I dag känner jag att jag fick en överdos av motion i går. Klockan är 08.17. ännu en strålande dag med isvindar från öster. I dag känner jag att jag fick en överdos av motion i går.
Det blir lite högre temperatur och det blåser lite mindre i byarna, men det är ändå inte tillräckligt. Det blir lite högre temperatur och det blåser lite mindre i byarna, men det är ändå inte tillräckligt.
Nu har nog ändå lågpristulpanerna från i onsdags gjort sitt Nu har nog ändå lågpristulpanerna från i onsdags gjort sitt
Jag sätter i gång min surdegsbröd med nya apparaten. Jag sätter i gång min surdegsbröd med nya apparaten.
Nu är det slut på det fina rågmjölet från kvarnen i Vääksy. Jag har lite kvar av det finmalda rågmjölet i alla fall. Nu är det slut på det fina rågmjölet från kvarnen i Vääksy. Jag har lite kvar av det finmalda rågmjölet i alla fall.
Nu ska dom jäsa i tre timmar. Nu ska dom jäsa i tre timmar.
Men det gör dom inte. Fördegen jäste lite dåligt, men roten d.v.s. surdegsgrunden var helt okej och uppförde sig och luktade som den ska. Inte ens fem timmar senare har bröden jäst och ser ut s Men det gör dom inte. Fördegen jäste lite dåligt, men roten d.v.s. surdegsgrunden var helt okej och uppförde sig och luktade som den ska. Inte ens fem timmar senare har bröden jäst och ser ut s
I går köpte jag nya lågpristulpaner på Willys. De stod också i vatten även i går. I går köpte jag nya lågpristulpaner på Willys. De stod också i vatten även i går.
Nu börjar jag ta igen tulpanbristen i mitt hem, faktiskt. Nu börjar jag ta igen tulpanbristen i mitt hem, faktiskt.
Det är KG Hanssons i Billeberga som levererar tulpaner till Willys i Visby. Det är KG Hanssons i Billeberga som levererar tulpaner till Willys i Visby.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/12/