Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

13 April 2018

God morgon! Det är fredag och fåglarna sjunger, vinden är kall, men solen lyser. Klockan är 08.30. Det är inte vilken fredag som helst utan otursdagen fredag den 13:e. God morgon! Det är fredag och fåglarna sjunger, vinden är kall, men solen lyser. Klockan är 08.30. Det är inte vilken fredag som helst utan otursdagen fredag den 13:e.
Det går framåt. Det går framåt.
"Sol" står det. Och varmt. Men inte här i Byn. Här blåser det kalla vindar frän öster. "Sol" står det. Och varmt. Men inte här i Byn. Här blåser det kalla vindar frän öster.
Av 8 uppladdningar i dag av 8 olika användare på Bilddagboken är 6 av dom reklam från fiktiva användare. En av dom vill bli vän med mig. Varför? Av 8 uppladdningar i dag av 8 olika användare på Bilddagboken är 6 av dom reklam från fiktiva användare. En av dom vill bli vän med mig. Varför?
Hur gick det med mitt finska rågsurdegsbröd? Jo, det hade faktiskt jäst en del över natten, så jag gräddade det. Men sprickorna ser inte alls ut som de borde göra i dag heller. Nu ska det ligga Hur gick det med mitt finska rågsurdegsbröd? Jo, det hade faktiskt jäst en del över natten, så jag gräddade det. Men sprickorna ser inte alls ut som de borde göra i dag heller. Nu ska det ligga
Det blir lite trädgårdsarbete i dag. Det blir lite trädgårdsarbete i dag.
I dag är de allra första små narcisserna "Tete a tete" i knopp. I dag är de allra första små narcisserna "Tete a tete" i knopp.
Snön är borta från pallkragen. Snön är borta från pallkragen.
Och av snöhögen är det bara en lite fläck kvar. Och av snöhögen är det bara en lite fläck kvar.
Och all snö som plogades upp till en jättelimpa från parkeringsplatsen och vägen har minskat ordentligt. Och all snö som plogades upp till en jättelimpa från parkeringsplatsen och vägen har minskat ordentligt.
Och all snö som plogades upp till en jättelimpa från parkeringsplatsen och vägen har minskat ordentligt. Och all snö som plogades upp till en jättelimpa från parkeringsplatsen och vägen har minskat ordentligt.
Nu ska det städas. Före. Nu ska det städas. Före.
Nu är det klart. Efter. Nu är det klart. Efter.
Jag har naturligtvis sällskap i rabatten. Gösta gillar när jag är ute. Han vill gärna leka med mig och tycker att jag är skojig när jag klipper ner perenner och viftar med de torra stjälkarna. Jag har naturligtvis sällskap i rabatten. Gösta gillar när jag är ute. Han vill gärna leka med mig och tycker att jag är skojig när jag klipper ner perenner och viftar med de torra stjälkarna.
I dag har Maken haft en kurs i dukning med sina elever. Där ingick även konsten att vika en servett. Till och med Maken kunde vika en servett på ett fint sätt och hans kollega tyckte att han skull I dag har Maken haft en kurs i dukning med sina elever. Där ingick även konsten att vika en servett. Till och med Maken kunde vika en servett på ett fint sätt och hans kollega tyckte att han skull
Sent på eftermiddagen när Maken och jag har fredagsfikat hör jag konstiga ljud på övervåningen. Det kommer från badrummet där uppe. Och i ventilen sitter det en kaja och skriker. Maken kan til Sent på eftermiddagen när Maken och jag har fredagsfikat hör jag konstiga ljud på övervåningen. Det kommer från badrummet där uppe. Och i ventilen sitter det en kaja och skriker. Maken kan til
Men Maken lyckas att få loss gallret innan jag kommit fram till Anticimex och han får ut kajan ur vetilationsröret. Det enda som jag får se av kajan är lite dun på Makens flint. Kajan är välbe Men Maken lyckas att få loss gallret innan jag kommit fram till Anticimex och han får ut kajan ur vetilationsröret. Det enda som jag får se av kajan är lite dun på Makens flint. Kajan är välbe
Våra katter är mycket förtjusta i fiberduk. Våra katter är mycket förtjusta i fiberduk.
I dag är det Gösta som ligger i fiberduken. I dag är det Gösta som ligger i fiberduken.
Självklart gör han solhälsningen när jag kommer in i växthuset för att ta en bild på närmare avstånd. Självklart gör han solhälsningen när jag kommer in i växthuset för att ta en bild på närmare avstånd.
Våra katter är verkligen annorlunda än alla våra tidigare katter på många vis. De har t.ex. extremt smala och knotiga tassar. Titta bara på vilka långa och smala "tår" Gösta har. Torstens ha Våra katter är verkligen annorlunda än alla våra tidigare katter på många vis. De har t.ex. extremt smala och knotiga tassar. Titta bara på vilka långa och smala "tår" Gösta har. Torstens ha
Varje fredag är en pizzafredag. Och det är Napolitana, så klart. Varje fredag är en pizzafredag. Och det är Napolitana, så klart.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/13/