Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

14 April 2018

Godmorgon! Vi har sovmorgon och dricker te på sängen. Klockan är 08.55. En strålande dag utan isvindar lär vänta oss. Godmorgon! Vi har sovmorgon och dricker te på sängen. Klockan är 08.55. En strålande dag utan isvindar lär vänta oss.
+9 så här dags är man tacksam för nu. +9 så här dags är man tacksam för nu.
Men det ska molna på under dagen. Men det innebär ännu mindre vind och högre temperaturer. Men det ska molna på under dagen. Men det innebär ännu mindre vind och högre temperaturer.
I dag är vi bjudna på lunch hos Guddottern. Släkten är där. I dag är vi bjudna på lunch hos Guddottern. Släkten är där.
Här är Guddottern själv. Vi får goda färsbiffar, ris och tatziki och sallad. Här är Guddottern själv. Vi får goda färsbiffar, ris och tatziki och sallad.
Och där sitter vår Dotters gudföräldrar, Bonden och Bondfrun som tillika är Kusin och Kusinfru. Och där sitter vår Dotters gudföräldrar, Bonden och Bondfrun som tillika är Kusin och Kusinfru.
Och där sitter A-kusiner och andra släktingar. Och där sitter A-kusiner och andra släktingar.
Men nu är det dags för kaffi i finporslinet. Men nu är det dags för kaffi i finporslinet.
Och saffranspannkaka och hästskor. Och saffranspannkaka och hästskor.
Nu ska Guddottern öppna sina presenter. Nu ska Guddottern öppna sina presenter.
Det är så att hon har en förskräcklig massa höns, precis som hennes Syster i Åtvidaberg. Syster arbetar till och med med höns. Det är så att hon har en förskräcklig massa höns, precis som hennes Syster i Åtvidaberg. Syster arbetar till och med med höns.
Och därför har Guddottern en förskräcklig massa ägg. Och därför har Guddottern en förskräcklig massa ägg.
Så vi måste få lite ägg med oss hem. Nu har vi väldigt gott om ägg, för vi glömde att vi hade ägg kvar sedan påsken i kylen på andra våningen och köpte mera ägg häromdagen. Så vi måste få lite ägg med oss hem. Nu har vi väldigt gott om ägg, för vi glömde att vi hade ägg kvar sedan påsken i kylen på andra våningen och köpte mera ägg häromdagen.
Här finns inte bara vanliga vita Leghorn utan en slags urhöna. Tuppen ser ut som vilken tupp av lantras som helst, men det här är någon slags stenåldershöna. Här finns inte bara vanliga vita Leghorn utan en slags urhöna. Tuppen ser ut som vilken tupp av lantras som helst, men det här är någon slags stenåldershöna.
Nu säger vi tack och hej till Guddottern och hennes Fästman. Nu säger vi tack och hej till Guddottern och hennes Fästman.
I torsdags köpte jag lite fler vårblommor att komplettera krukorna med penséer med. I torsdags köpte jag lite fler vårblommor att komplettera krukorna med penséer med.
Så småningom blir det kväll och även om vi varit på kalas vid lunchtid, måste vi äta middag. Det blir en äkta 70-talsklassiker från vår guru Carl Butler. Så småningom blir det kväll och även om vi varit på kalas vid lunchtid, måste vi äta middag. Det blir en äkta 70-talsklassiker från vår guru Carl Butler.
Skål säger Maken. Han säger också att @Enklabilder och @masart ska notera de stora oststyckena vi ska ha till dessert i kväll. Här äter vi ost, men inte på pizza. Skål säger Maken. Han säger också att @Enklabilder och @masart ska notera de stora oststyckena vi ska ha till dessert i kväll. Här äter vi ost, men inte på pizza.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/14/