Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

15 April 2018

Det är en mulen och dyster söndagsmorgon. Men värmen är här. Vi har sovmorgon och klockan är 09.17 Det är en mulen och dyster söndagsmorgon. Men värmen är här. Vi har sovmorgon och klockan är 09.17
Det är +8 i luften och ingen vind att tala om. Det är +8 i luften och ingen vind att tala om.
Men "halvklart" och regnskurar och dimma? Dimman har vi inte sett. Regnskurar är nog alltför hoppfullt. Nu börjar jag tjata om regn igen, precis som i fjol. Men "halvklart" och regnskurar och dimma? Dimman har vi inte sett. Regnskurar är nog alltför hoppfullt. Nu börjar jag tjata om regn igen, precis som i fjol.
Spindelliljan växer. Men nu gäller det att få den att gå i blom. Den går att ha utomhus och nu börjar den ta för mycket plats i fönstret. I växthuset är nog inte att tänka på, då den dric Spindelliljan växer. Men nu gäller det att få den att gå i blom. Den går att ha utomhus och nu börjar den ta för mycket plats i fönstret. I växthuset är nog inte att tänka på, då den dric
Det kommer att bli en del trädgårdsarbete i dag. Våren kom nu så där tvärt, att allt händer med en gång och måste göras med en gång. Nu närmast blir det vårstädning. Det kommer att bli en del trädgårdsarbete i dag. Våren kom nu så där tvärt, att allt händer med en gång och måste göras med en gång. Nu närmast blir det vårstädning.
Snöhögen är helt borta. Snöhögen är helt borta.
Och snart är den stora vid vår parkering borta. Och snart är den stora vid vår parkering borta.
Men nu ska skorstenen få ett galler, så vi slipper elda för kajorna hela våren. Snickaren är här och hjälper oss. Han törs stå på hög höjd. Det gör varken Maken eller jag. Maken langar up Men nu ska skorstenen få ett galler, så vi slipper elda för kajorna hela våren. Snickaren är här och hjälper oss. Han törs stå på hög höjd. Det gör varken Maken eller jag. Maken langar up
Det blir dubbla galler. Hålen blir lite för stora, så de måste ligga två på varandra med någon förskjutning så hålen blir mindre och fästas i hop med ståltråd. Vad skulle vi ta oss till u Det blir dubbla galler. Hålen blir lite för stora, så de måste ligga två på varandra med någon förskjutning så hålen blir mindre och fästas i hop med ståltråd. Vad skulle vi ta oss till u
Han passade på att ta några foton från taket. Han passade på att ta några foton från taket.
Och där går jag. Och där går jag.
Och här är ett foto mot grannarna i de tre andra Röda-raden-husen. Och här är ett foto mot grannarna i de tre andra Röda-raden-husen.
Nu är de där första knoppiga narcisserna helt utslagna. Nu är de där första knoppiga narcisserna helt utslagna.
Och massor av Vårstjärna har också slagit ut. Och massor av Vårstjärna har också slagit ut.
Det är mulet, men det är varmt. Nu är det full fart på humlor och vildbin. Jag har också sett den första Nässelfjärilen i dag. Det är mulet, men det är varmt. Nu är det full fart på humlor och vildbin. Jag har också sett den första Nässelfjärilen i dag.
Det är full fart på Gösta också. Det är full fart på Gösta också.
Han klättrar runt bland mina plantor i källaren. Sedan springer han i den här lilla tunneln mellan lådorna som plantorna står på. Gösta är hopplös. Det tycker alla. Till och med koltrasten. Han klättrar runt bland mina plantor i källaren. Sedan springer han i den här lilla tunneln mellan lådorna som plantorna står på. Gösta är hopplös. Det tycker alla. Till och med koltrasten.
Jag frångår Såkalendern och skolar om lite små plantor, som är färdiga för svalare plats. Det är inte planteringstid nu, men jag måste för det går inte att ha dom varmt längre. Jag frångår Såkalendern och skolar om lite små plantor, som är färdiga för svalare plats. Det är inte planteringstid nu, men jag måste för det går inte att ha dom varmt längre.
Och det blir mera Palettblad. En fjärde sort väntar på omskolning. Hur kunde det bli så här? Det har gått över styr. Och det blir mera Palettblad. En fjärde sort väntar på omskolning. Hur kunde det bli så här? Det har gått över styr.
Vår trogne gårdvar Torsten är ute på inspektionsrunda. Vår trogne gårdvar Torsten är ute på inspektionsrunda.
Något fångar hans uppmärksamhet. Något fångar hans uppmärksamhet.
Och man kan inte veta om det finns en mus där. Eller har funnits. Inget undgår Torsten. Och man kan inte veta om det finns en mus där. Eller har funnits. Inget undgår Torsten.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/15/