Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

17 April 2018

Godmorgon! Jag är nästan uppe med tuppen i dag också. Klockan är 06.17. Ännu en dag med massor att göra. Godmorgon! Jag är nästan uppe med tuppen i dag också. Klockan är 06.17. Ännu en dag med massor att göra.
Ännu är det bara +4 och molnigt. Ännu är det bara +4 och molnigt.
Men molnen ska skingras och frampå dagen blir det varmare. Men molnen ska skingras och frampå dagen blir det varmare.
Men nu ska här förberedas för 90-årskalas. Jag börjar med att stryka Mammas duk. Den gav hon till mig för ett tag sedan, men nu vill hon låna den till sitt kalas. Det är faktiskt jag som har k Men nu ska här förberedas för 90-årskalas. Jag börjar med att stryka Mammas duk. Den gav hon till mig för ett tag sedan, men nu vill hon låna den till sitt kalas. Det är faktiskt jag som har k
SMHI talar sanning. Det spricker upp. Och nu har vi blåsippor. Det är fullt av dom på andra sidan vägen. SMHI talar sanning. Det spricker upp. Och nu har vi blåsippor. Det är fullt av dom på andra sidan vägen.
Nu är det vårväder. Det är varmt och skönt, så jag tar mig lite eftermiddagskaffe i trädgården. Nu är det vårväder. Det är varmt och skönt, så jag tar mig lite eftermiddagskaffe i trädgården.
Nu blommar snöklockorna. Nu blommar snöklockorna.
Torsten sitter på pass. Torsten sitter på pass.
Nu kommer han att flytta ut. Han kommer att vara mer ute än inne när värmen kommer. Nu kommer han att flytta ut. Han kommer att vara mer ute än inne när värmen kommer.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/17/