Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

18 April 2018

God morgon! Jag är uppe med tuppen i dag också. Solen är på väg upp. Klockan är 06.37 God morgon! Jag är uppe med tuppen i dag också. Solen är på väg upp. Klockan är 06.37
+7 så här dags på morgonen är klart godkänt. +7 så här dags på morgonen är klart godkänt.
"Morgonens dis och dimmor lättar över land". Icke. Ingen dimma och dis här inte. Där har Lisa Frost helt fel. "Morgonens dis och dimmor lättar över land". Icke. Ingen dimma och dis här inte. Där har Lisa Frost helt fel.
Jag grejar och grejar. I dag förbereder jag inför 90-årskalaset. Efter lunch gör jag mig redo för att cykla till bussen och sedan åka till stan. Jag grejar och grejar. I dag förbereder jag inför 90-årskalaset. Efter lunch gör jag mig redo för att cykla till bussen och sedan åka till stan.
Dottern anländer till ön. När jag kommer fram till Visby med bussen har vi stämt träff på ett av stadens caféer. Sedan ska vi sammanstråla med Maken och gå och äta. Det blir sushi i dag. Sed Dottern anländer till ön. När jag kommer fram till Visby med bussen har vi stämt träff på ett av stadens caféer. Sedan ska vi sammanstråla med Maken och gå och äta. Det blir sushi i dag. Sed

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/18/