Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

21 April 2018

Godmorgon! Ännu en underbar vårdag. Godmorgon! Ännu en underbar vårdag.
Men det är lite kallare och blåsigare. Isvindarna är nästan tillbaka. Underbart är kort. Men det är lite kallare och blåsigare. Isvindarna är nästan tillbaka. Underbart är kort.
Torsten sover på sin divan. Torsten sover på sin divan.
Vi åker till Konsum i Lärbro på väg mot kyrkogården. I Othem planterar jag penséer på Pappas grav i den förhatliga bevattningslåda. Penséerna lär inte behöva torka. Vi åker till Konsum i Lärbro på väg mot kyrkogården. I Othem planterar jag penséer på Pappas grav i den förhatliga bevattningslåda. Penséerna lär inte behöva torka.
Vi fortsätter till Slite och jag fortsätter att plantera penséer. Vi fortsätter till Slite och jag fortsätter att plantera penséer.
Hon fick penséer i födelsedagsblomma i år också. Det hade hon önskat sig. Hon fick penséer i födelsedagsblomma i år också. Det hade hon önskat sig.
Mamma vill bjuda på lunch Mamma vill bjuda på lunch
Det blir porterstek med himla god sås. Det blir porterstek med himla god sås.
Vi säger hejdå till Mamma och åker vidare in mot Visby. Vi säger hejdå till Mamma och åker vidare in mot Visby.
Och så klart vänder jag mobilkameran bak-och-fram. Och så klart vänder jag mobilkameran bak-och-fram.
Och Maken och jag går till Vårdklockans kyrka i gen. Och Maken och jag går till Vårdklockans kyrka i gen.
I dag ska Feel Good- kören ha konsert. Och det är en mycket speciell konsert. En av våra körmedlemmars dotter har genom att fotografera tagit sig igenom en svår livskris. Det är bildterapi på h I dag ska Feel Good- kören ha konsert. Och det är en mycket speciell konsert. En av våra körmedlemmars dotter har genom att fotografera tagit sig igenom en svår livskris. Det är bildterapi på h
Och vi hade heller aldrig kunnat nå detta utan vår Körledare. Ja, det är också hon som tillsammans med mig haft sång på fredagar med några av besökarna på träffpunkten där jag jobbat. Och vi hade heller aldrig kunnat nå detta utan vår Körledare. Ja, det är också hon som tillsammans med mig haft sång på fredagar med några av besökarna på träffpunkten där jag jobbat.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/21/