Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

22 April 2018

Ännu en morgon med strålande solsken. Klockan är 08.54. Det är sovmorgon även för mig som alltid är ledig. Ännu en morgon med strålande solsken. Klockan är 08.54. Det är sovmorgon även för mig som alltid är ledig.
Det ser lovande ut i dag. Det är +10 grader så här dags trots kall vind från nordan. Det ser lovande ut i dag. Det är +10 grader så här dags trots kall vind från nordan.
Så här år är varje dag en trädgårdsdag. I dag återstår det sista av vårstädningen av planteringarna som jag påbörjade förra veckan innan Mammas 90-årsdag. Så här år är varje dag en trädgårdsdag. I dag återstår det sista av vårstädningen av planteringarna som jag påbörjade förra veckan innan Mammas 90-årsdag.
I mer än 15 år har vi haft en gul kejsarkrona planterad här. Men än har vi inte sett dom blomma. Maken har läst sig till att man ska fjäska lite mer för dom än för de orange. De vill ha mera I mer än 15 år har vi haft en gul kejsarkrona planterad här. Men än har vi inte sett dom blomma. Maken har läst sig till att man ska fjäska lite mer för dom än för de orange. De vill ha mera
Det går bra för vitlökarna i pallkragen. Nu är de befriade från sitt hönsnät. Katterna krafsar och sprätter nu i annan jord. Det går bra för vitlökarna i pallkragen. Nu är de befriade från sitt hönsnät. Katterna krafsar och sprätter nu i annan jord.
Vårstjärna var min salig Svärmors favorit. Alla de här vårstjärnorna kommer från några tuvor från Svärföräldrarnas trädgård när vi flyttade hit för snart 30 år sedan. Nu finns dom öv Vårstjärna var min salig Svärmors favorit. Alla de här vårstjärnorna kommer från några tuvor från Svärföräldrarnas trädgård när vi flyttade hit för snart 30 år sedan. Nu finns dom öv
Det är fint nu. Det är fint nu.
Och städningen är avklarad. Och städningen är avklarad.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/22/