Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

24 April 2018

Klockan är 07.43. Det har visst regnat lite. Men det är knappast vått på marken. Klockan är 07.43. Det har visst regnat lite. Men det är knappast vått på marken.
Men det ska spricka upp. Det har blivit varmare i badvattnet. Men det ska spricka upp. Det har blivit varmare i badvattnet.
Men molnen ska tillta och dom lovar mer regn. Men molnen ska tillta och dom lovar mer regn.
I går satte jag ut regnmätaren för säsongen. I går satte jag ut regnmätaren för säsongen.
Men det blev bara futtiga 0,5 mm. Knappt synligt utan att ta ur behållaren från pinnen. Jag vill ha ett ordentligt regn. Men det blev bara futtiga 0,5 mm. Knappt synligt utan att ta ur behållaren från pinnen. Jag vill ha ett ordentligt regn.
Nu börjar narcisserna slå ut i trädgården. Nu börjar narcisserna slå ut i trädgården.
Nu börjar narcisserna slå ut i trädgården. Nu börjar narcisserna slå ut i trädgården.
Vi har sett koltrastar som har flugit fram och tillbaka upp ovanför fönstret till kontoret. Och vi har sett att gamla löv, mossa och annan skit från hängrännorna har varit uppkrafsade och legat Vi har sett koltrastar som har flugit fram och tillbaka upp ovanför fönstret till kontoret. Och vi har sett att gamla löv, mossa och annan skit från hängrännorna har varit uppkrafsade och legat
Här, allra högst upp under det överskjutande taket har dom byggt sig ett bo. Man kan se lite mossa som hänger ut där. Tidigare har vi alltid haft sädesärlor som bott under takpannorna på lite Här, allra högst upp under det överskjutande taket har dom byggt sig ett bo. Man kan se lite mossa som hänger ut där. Tidigare har vi alltid haft sädesärlor som bott under takpannorna på lite
Min lille vän och sällskap är Gösta. Han är lite feg och ängslig och vill helst vara ute när jag är ute och då vara i närheten av mig. Gösta kommer aldrig att bli riktigt vuxen. Han vill ha Min lille vän och sällskap är Gösta. Han är lite feg och ängslig och vill helst vara ute när jag är ute och då vara i närheten av mig. Gösta kommer aldrig att bli riktigt vuxen. Han vill ha
Om vårstjärnorna var Svärmors favoriter, så är porslinshyacinterna mina. Om vårstjärnorna var Svärmors favoriter, så är porslinshyacinterna mina.
Jag älskar dom här lite lätt smutsvita blommorna med sina så vackert ljusblåa rand. Jag älskar dom här lite lätt smutsvita blommorna med sina så vackert ljusblåa rand.
Ja, och cyklamensnarcissen "Jetfire" är jag också väldigt kär i. Ja, och cyklamensnarcissen "Jetfire" är jag också väldigt kär i.
Men de underbara cliviorna är lika fåniga som den gula kejsarkronan. Så typiskt att jag börjar vattna den efter vintervilan och inte ser att det är en blomstängel på väg upp. Då stannar den h Men de underbara cliviorna är lika fåniga som den gula kejsarkronan. Så typiskt att jag börjar vattna den efter vintervilan och inte ser att det är en blomstängel på väg upp. Då stannar den h

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/24/