Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

25 April 2018

Det är onsdag. Ännu en strålande dag. In kommer Torsten. Klockan är 07.48 Det är onsdag. Ännu en strålande dag. In kommer Torsten. Klockan är 07.48
Vad sägs om appen som levererar morgonbild och väderprognos i ett? Vad sägs om appen som levererar morgonbild och väderprognos i ett?
Västlig vind och styv bris i byarna. Inget cykelväder om man ska ta sig till bussen. Västlig vind och styv bris i byarna. Inget cykelväder om man ska ta sig till bussen.
Men än så länge skiner solen. Det blir en trädgårdsförmiddag i dag. Men än så länge skiner solen. Det blir en trädgårdsförmiddag i dag.
Maken har fyllt på med jord i pallkragarna. Det är jord som han tillverkat själv av en väl blandad och sammansatt kompost. Nu måste vi hålla oss till vår egen jord istället för finjord i säc Maken har fyllt på med jord i pallkragarna. Det är jord som han tillverkat själv av en väl blandad och sammansatt kompost. Nu måste vi hålla oss till vår egen jord istället för finjord i säc
Det kom löjligt lite regn i natt. 2 mm är inte godkänt. Det kom löjligt lite regn i natt. 2 mm är inte godkänt.
Så är fiberduken på och molnen har kommit. Sedan är det dags att cykla till busshållplatsen i konstant motvind och uppförsbacke i 6 km och åka till stan. Så är fiberduken på och molnen har kommit. Sedan är det dags att cykla till busshållplatsen i konstant motvind och uppförsbacke i 6 km och åka till stan.
Så stiger jag av bussen på Öster. Så stiger jag av bussen på Öster.
Jag hann inte med något eftermiddagskaffe i dag, så medan jag väntar på att Maken ska sluta jobba och vi ska gå och äta kvällsmat, så dricker jag lite kaffe. Jag hann inte med något eftermiddagskaffe i dag, så medan jag väntar på att Maken ska sluta jobba och vi ska gå och äta kvällsmat, så dricker jag lite kaffe.
Ja, vi kör skräpmat i dag, eftersom Donken ligger vägg i vägg med kaffestället och vi har ont om tid. Sedan åker vi och sjunger med Kören. Ja, vi kör skräpmat i dag, eftersom Donken ligger vägg i vägg med kaffestället och vi har ont om tid. Sedan åker vi och sjunger med Kören.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/25/