Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

27 April 2018

Klockan är 07.36 Fredagarna är fortfarande fina dagar. Fredagskänslan infinner sig trots min ständiga dagledighet. Men vädret är väl halvkul idag. Klockan är 07.36 Fredagarna är fortfarande fina dagar. Fredagskänslan infinner sig trots min ständiga dagledighet. Men vädret är väl halvkul idag.
+ 8, lite växlande moln och lite vind då och då. Glädjande nog stiger badtemperaturen. + 8, lite växlande moln och lite vind då och då. Glädjande nog stiger badtemperaturen.
Men de kommer inget regn. Men de kommer inget regn.
Det är ägg till frukost i dag. Det är ägg till frukost i dag.
Nu gör jag valnötsbröd med surdegsgrunden som jag har hållit på att få ordning på efter det misslyckade baket sist. Det är den finska surdegsroten det handlar om. Nu gör jag valnötsbröd med surdegsgrunden som jag har hållit på att få ordning på efter det misslyckade baket sist. Det är den finska surdegsroten det handlar om.
Så är det dags för årets första gift i nacken. Fästingarna är på G. Jag hade en på halsen häromdagen. Så är det dags för årets första gift i nacken. Fästingarna är på G. Jag hade en på halsen häromdagen.
I kväll blir det knytkalas hos vännerna i Fardume. I kväll blir det knytkalas hos vännerna i Fardume.
Och med anledning av att vi vill fira en utflyttad 60-åring. Hon återvände till Stockholm efter några år i socknen. Vi äter lite tex-mex plockmat med lite allt möjligt. Det är jättegott. Och med anledning av att vi vill fira en utflyttad 60-åring. Hon återvände till Stockholm efter några år i socknen. Vi äter lite tex-mex plockmat med lite allt möjligt. Det är jättegott.
Det är trevligt att träffas igen. Det är trevligt att träffas igen.
Det är trevligt att träffas igen. Det är trevligt att träffas igen.
Och här har vi Barnmorskan med min gamla tröja. Den skänkte jag henne för säkert 100 år sedan. Och under tiden har jag sett den på hennes båda Döttrar och nu är den tillbaka hos Barnmorskan Och här har vi Barnmorskan med min gamla tröja. Den skänkte jag henne för säkert 100 år sedan. Och under tiden har jag sett den på hennes båda Döttrar och nu är den tillbaka hos Barnmorskan

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/27/