Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

29 April 2018

Klockan är 09.23. I dag blev det sovmorgon, så klart, när vi var uppe och roade oss i går kväll. Det verkar ha regnat lite med betoning på lite. Klockan är 09.23. I dag blev det sovmorgon, så klart, när vi var uppe och roade oss i går kväll. Det verkar ha regnat lite med betoning på lite.
Men det verkar spricka upp snart och bli mest klart väder och ingen vind att tala om. Men det verkar spricka upp snart och bli mest klart väder och ingen vind att tala om.
SMHI har rätt, det är mulet och det ska komma någon skur under förmiddagen. Den skuren verkar redan ha passerat i form av duggregn. SMHI har rätt, det är mulet och det ska komma någon skur under förmiddagen. Den skuren verkar redan ha passerat i form av duggregn.
Gudrun Sjödén släng dig i väggen! Här har jag sex fina, sköna sommarklänningar för priset av en Gudrun-klänning. I går fick vi leverans av de kläder vi låtit sy upp åt oss i Indien genom Gudrun Sjödén släng dig i väggen! Här har jag sex fina, sköna sommarklänningar för priset av en Gudrun-klänning. I går fick vi leverans av de kläder vi låtit sy upp åt oss i Indien genom
Varje dag är en trädgårdsdag. Varje dag är en trädgårdsdag.
Maken har satt ut fågelbaden. Maken har satt ut fågelbaden.
I dag äter vi middagen utomhus. Det blir ramslökspesto med sockerärtor och bönspagetti. I dag äter vi middagen utomhus. Det blir ramslökspesto med sockerärtor och bönspagetti.
Maken jobbar hårt med pumpa- och squashsängarna. Maken jobbar hårt med pumpa- och squashsängarna.
Nu blommar kejsarkronorna. De är helt magnefika! Nu blommar kejsarkronorna. De är helt magnefika!
Och våra kungsängsliljor slår ut nu också. De är släkt med kejsarkronorna. De är betydligt fler än i fjol. De gynnades av allt regn i höstas och skuggan som valnötsträdet ger under sommaren Och våra kungsängsliljor slår ut nu också. De är släkt med kejsarkronorna. De är betydligt fler än i fjol. De gynnades av allt regn i höstas och skuggan som valnötsträdet ger under sommaren
Åh, dom är helt magnifika! Nu dör jag kungsängslilje-döden! Åh, dom är helt magnifika! Nu dör jag kungsängslilje-döden!
Och fler och fler narcisser sticker upp i gräsmattan. De här vet jag inte vad de heter, men de är sannolikt också en cyklamensnarciss precis som min favvo Jetfire. Och fler och fler narcisser sticker upp i gräsmattan. De här vet jag inte vad de heter, men de är sannolikt också en cyklamensnarciss precis som min favvo Jetfire.
Körsbärsbenveden växer fint. I fjol fick den för torrt under våren och såg ut som den tänkte säga upp sig. Men den fick vatten i tid och klarade sig och visade sina fantastiska röda hängen s Körsbärsbenveden växer fint. I fjol fick den för torrt under våren och såg ut som den tänkte säga upp sig. Men den fick vatten i tid och klarade sig och visade sina fantastiska röda hängen s
Flädern som brukar vara tidigt ute är nu på gång. Flädern som brukar vara tidigt ute är nu på gång.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Det är fint nu. Det verkar som om vårblomningen kommer att bli fantastisk i år. Lite otippat eftersom narcisserna gillar att bakas och stekas i solen och ha det riktigt torrt under sommaren. Förra Det är fint nu. Det verkar som om vårblomningen kommer att bli fantastisk i år. Lite otippat eftersom narcisserna gillar att bakas och stekas i solen och ha det riktigt torrt under sommaren. Förra

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/29/