Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

3 April 2018

Klockan är 09.43. Det är lätt soldis, som omväxling till en grå morgon. Klockan är 09.43. Det är lätt soldis, som omväxling till en grå morgon.
+3 och ingen vind. Det är godtagbart en sådan här vår som i år. +3 och ingen vind. Det är godtagbart en sådan här vår som i år.
Men det varnas för ett nytt snöoväder. Det förra kom inte. Men det varnas för ett nytt snöoväder. Det förra kom inte.
Och inte kom det i dag heller. I stället skiner solen. Och inte kom det i dag heller. I stället skiner solen.
I dag är det dags att ta itu med odlingarna i källaren. I dag är det dags att ta itu med odlingarna i källaren.
Chilin och paprikan går bra. Men så har vi ju också fått dörren tätad och satt in växthusfläkten i källaren. Chilin och paprikan går bra. Men så har vi ju också fått dörren tätad och satt in växthusfläkten i källaren.
Det stockar sig. Det går inte att dra i gång växthuset och jag har alldeles för många plantor som ska skolas om. Det är väldigt hög tid nu. Och ännu fler som behöver omskolning som fortfaran Det stockar sig. Det går inte att dra i gång växthuset och jag har alldeles för många plantor som ska skolas om. Det är väldigt hög tid nu. Och ännu fler som behöver omskolning som fortfaran
Det blir fullsatt under lamporna på det stora bordet. Det blir fullsatt under lamporna på det stora bordet.
Pelargonerna får komma upp tillfälligt i väntan på att jag kan sluta värma upp källaren och det inte är för kallt på nätterna, så att jag inte behöver låta fläkten gå för mycket. Pelargonerna får komma upp tillfälligt i väntan på att jag kan sluta värma upp källaren och det inte är för kallt på nätterna, så att jag inte behöver låta fläkten gå för mycket.
Maken har så smått börjat vårstäda i trädgården, fast snöhögen är stor. Maken har så smått börjat vårstäda i trädgården, fast snöhögen är stor.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/3/