Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

5 April 2018

Ännu en grå och dyster morgon. Klockan är 09.04. Vi latar oss som vanligt. Ännu en grå och dyster morgon. Klockan är 09.04. Vi latar oss som vanligt.
+ 3 grader, dis och dimma. Vilket tråkigt väder! + 3 grader, dis och dimma. Vilket tråkigt väder!
Men det ska klarna upp lite frampå eftermiddagen i dag också. Men det ska klarna upp lite frampå eftermiddagen i dag också.
Jag börjar dagen med en promenad ner till hamnen. Nu måste jag komma i gång med motionen efter min ihärdiga förkylning och all påskmat innan pollenet slår till. Det är en tidsfråga innan luft Jag börjar dagen med en promenad ner till hamnen. Nu måste jag komma i gång med motionen efter min ihärdiga förkylning och all påskmat innan pollenet slår till. Det är en tidsfråga innan luft
Längst in i viken har det anlagts en s.k. gäddfabrik. Gäddan ha minskat i Östersjöns grunda vikar och nu vill man förbättra livsvillkoren för gäddorna, så de blir fler. Längst in i viken har det anlagts en s.k. gäddfabrik. Gäddan ha minskat i Östersjöns grunda vikar och nu vill man förbättra livsvillkoren för gäddorna, så de blir fler.
Det är ett spännande projekt. Och det ska bli roligt och se om det blir fler gäddor i framtiden. Det är ett spännande projekt. Och det ska bli roligt och se om det blir fler gäddor i framtiden.
Om knappt en månad är det Valborgsmässoafton. Om knappt en månad är det Valborgsmässoafton.
Det utfärdas en klass 1 varning för morgondagen. Det ska blåsa småspik här. Det utfärdas en klass 1 varning för morgondagen. Det ska blåsa småspik här.
Det här är en gammal trotjänare från 1978. Bakboken inköptes då och har använts väl genom åren. Nu finns det tusen och åter tusen bakböcker. Men man behöver egentligen inte fler böcker ä Det här är en gammal trotjänare från 1978. Bakboken inköptes då och har använts väl genom åren. Nu finns det tusen och åter tusen bakböcker. Men man behöver egentligen inte fler böcker ä
Jag har en massa rågsikt i två öppnade påsar i skafferiet, som behöver bakas upp. Jag blev sugen på rågsiktskaka - skrädkaka - som var ett vanligt bröd när jag var liten i Västmanland. Här Jag har en massa rågsikt i två öppnade påsar i skafferiet, som behöver bakas upp. Jag blev sugen på rågsiktskaka - skrädkaka - som var ett vanligt bröd när jag var liten i Västmanland. Här
Sedan kommer den utlovade solen och det blir varmt och skönt. En riktig vårdag, faktiskt. Snödropparna blomma för fullt fortfarande. Sedan kommer den utlovade solen och det blir varmt och skönt. En riktig vårdag, faktiskt. Snödropparna blomma för fullt fortfarande.
Det finns gott om krokusar lite här och där i gräsmattan. Men när solen kommer öppnar dom kronbladen. Det finns gott om krokusar lite här och där i gräsmattan. Men när solen kommer öppnar dom kronbladen.
Det är vår i min trädgård. Det är vår i min trädgård.
Det är vår i min trädgård. Det är vår i min trädgård.
Det är vår i min trädgård. Det är vår i min trädgård.
Men hur kom de här hit då? Det har funnits någon enstaka vintergäck i trädgården för länge sedan, men absolut inte här under ett valnötsträd. Maken har gödslat med aska under trädet och d Men hur kom de här hit då? Det har funnits någon enstaka vintergäck i trädgården för länge sedan, men absolut inte här under ett valnötsträd. Maken har gödslat med aska under trädet och d
Det är gott om både tama och vilda bin i eftermiddag. Humlorna har också vaknat till liv. Det är gott om både tama och vilda bin i eftermiddag. Humlorna har också vaknat till liv.
Vaknat till liv har också mina hatobjekt nummer ett gjort - kyrkmacken - riddarskinnbaggarna. Vaknat till liv har också mina hatobjekt nummer ett gjort - kyrkmacken - riddarskinnbaggarna.
Katten Charlie är på besök medan Gösta och Torsten sover på sitt söta öra inomhus. Katten Charlie är på besök medan Gösta och Torsten sover på sitt söta öra inomhus.
Nu har jag satt upp skuggnätet på gaveln i växthuset och Maken har burit ut alla saker som stod vinterförvarade i växthuset. Det bära eller brista, men jag måste få i gång växthuset snart. Nu har jag satt upp skuggnätet på gaveln i växthuset och Maken har burit ut alla saker som stod vinterförvarade i växthuset. Det bära eller brista, men jag måste få i gång växthuset snart.
Den galna Agapanthusen börjat skjuta skott när jag värmde upp källaren lite med fläkten. Den skulle klara att komma ut i växthuset nu, bara nattemperaturerna håller sig över 0. Någon natt med Den galna Agapanthusen börjat skjuta skott när jag värmde upp källaren lite med fläkten. Den skulle klara att komma ut i växthuset nu, bara nattemperaturerna håller sig över 0. Någon natt med
Och plusgrader nattetid är ett måste för att snöhögen ska smälta. En av pallkragarna vid växthusgaveln är täckt av snöhögen till hälften. Första veckan i maj, ska pallkragarna vara beredd Och plusgrader nattetid är ett måste för att snöhögen ska smälta. En av pallkragarna vid växthusgaveln är täckt av snöhögen till hälften. Första veckan i maj, ska pallkragarna vara beredd
Det doftar kaffe. Nu är det dags för första eftermiddagskaffet utomhus vid varma väggen. Det doftar kaffe. Nu är det dags för första eftermiddagskaffet utomhus vid varma väggen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/5/