Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

6 April 2018

Det är minst sagt uruselt väder att vakan till. Det är vått och fuktigt. Det blåser Det far något i luften. Klockan är 08.49. Det är minst sagt uruselt väder att vakan till. Det är vått och fuktigt. Det blåser Det far något i luften. Klockan är 08.49.
I dag går solen upp nästan klockan 06.00 och ner vid 19.30. 13 timmar dagsljus, tack! I dag går solen upp nästan klockan 06.00 och ner vid 19.30. 13 timmar dagsljus, tack!
Det är en klass 1 varning utfärdat för Gotland. Det ska blåsa stormbyar i dag. Det är en klass 1 varning utfärdat för Gotland. Det ska blåsa stormbyar i dag.
Det är ingen vidare prognos för dagen. Det är ingen vidare prognos för dagen.
Och det blötsnöar. Ännu en staruer. Och det blötsnöar. Ännu en staruer.
Gösta leker att han är en kaka. Gösta leker att han är en kaka.
Vi åker till Slite och handlar. Där blåser det ännu värre än hemma i Byn. När vi är hemma igen städar Maken och jag tvättar. Vi åker till Slite och handlar. Där blåser det ännu värre än hemma i Byn. När vi är hemma igen städar Maken och jag tvättar.
Det blir börek med spenat och vitost i kväll. Det är ju egentligen en variant på pizza. Man kan ändra sina vanor. Det blir börek med spenat och vitost i kväll. Det är ju egentligen en variant på pizza. Man kan ändra sina vanor.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/6/