Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

7 April 2018

Godmorgon! Det är en strålande lördagmorgon! Godmorgon! Det är en strålande lördagmorgon!
+5 är inte illa, men det är lite kyligt eftersom det blåser fortfarande. +5 är inte illa, men det är lite kyligt eftersom det blåser fortfarande.
Men morgondagen ser definitivt mer lovande ut. Men morgondagen ser definitivt mer lovande ut.
Jag köpte billiga tulpaner hos Willys i onsdags. De har bytt leverantör och hittills har tulpanerna därifrån varit prisvärda och av hygglig kvalitet. Och nu står dom i vatten i affären dessutom Jag köpte billiga tulpaner hos Willys i onsdags. De har bytt leverantör och hittills har tulpanerna därifrån varit prisvärda och av hygglig kvalitet. Och nu står dom i vatten i affären dessutom
Jag tycker att färgen var ovanligt snygg. Nu är det bara att de slår ut ordentligt och på ett snyggt sätt som dyrtulpanerna brukar göra. Kanske går det dålig att sälja en knippe tulpaner för Jag tycker att färgen var ovanligt snygg. Nu är det bara att de slår ut ordentligt och på ett snyggt sätt som dyrtulpanerna brukar göra. Kanske går det dålig att sälja en knippe tulpaner för
I dag plockar vi fram den nya hushållsassistenten som vi fått i julklapp. Det är dags att inviga den med att mala lite rådjurskött. I dag plockar vi fram den nya hushållsassistenten som vi fått i julklapp. Det är dags att inviga den med att mala lite rådjurskött.
Dom är så trötta nu för tiden, de små katterna. Här sover en katt. Dom är så trötta nu för tiden, de små katterna. Här sover en katt.
Och här sover en annan. Och här sover en annan.
I dagens tidning kan man läsa att det går dåligt i trädgårdarna och växthusen. Det är väldigt sent i år. Både fritidsodlare och yrkesmän är bekymrade för den sena våren. På den stora pl I dagens tidning kan man läsa att det går dåligt i trädgårdarna och växthusen. Det är väldigt sent i år. Både fritidsodlare och yrkesmän är bekymrade för den sena våren. På den stora pl
Så här ser det ut i trädgården i dag den 7 april. Så här ser det ut i trädgården i dag den 7 april.
Och så här såg det ut den 2 april 2017. Och så här såg det ut den 2 april 2017.
Gösta vill ha någon att leka med. Helst en kattunge. Alla tycker han är jobbig. Gösta vill ha någon att leka med. Helst en kattunge. Alla tycker han är jobbig.
Speciellt Torsten tycker han är besvärlig. Torsten vill vila och sova så han kan vara ute hela natten. Jag måste skola om palettblad. Speciellt Torsten tycker han är besvärlig. Torsten vill vila och sova så han kan vara ute hela natten. Jag måste skola om palettblad.
Torsten och jag tycker att han är jobbig. Torsten och jag tycker att han är jobbig.
Det är sjukt trångt under lamporna i källaren. Det är sjukt trångt under lamporna i källaren.
Jag måste till och med stapla krukorna i och på varandra för att få plats. Jag måste till och med stapla krukorna i och på varandra för att få plats.
Nu är det pollensäsong. Hasselhängena bara hänger och väntar på att släppa ut sitt pollen. Nu är det pollensäsong. Hasselhängena bara hänger och väntar på att släppa ut sitt pollen.
Och kyrkmacken krälar i källarfönstren. Och kyrkmacken krälar i källarfönstren.
Nu blommar snöklockorna. Det har hänt att dom gjort i slutet av februari - början av mars. Det är definitivt sent i år. Nu blommar snöklockorna. Det har hänt att dom gjort i slutet av februari - början av mars. Det är definitivt sent i år.
Kisse har tråkigt. Kisse har tråkigt.
I dag har Maken lagat en utomordentligt god middag. Det blir rådjursköttbullar med tomatsås i sydeuropeisk stil, färsk pasta och brysselkål. Skitgott! I dag har Maken lagat en utomordentligt god middag. Det blir rådjursköttbullar med tomatsås i sydeuropeisk stil, färsk pasta och brysselkål. Skitgott!
Rådjur kräver andra viner än de vi brukar dricka. Tyvärr är vilt-viner ganska dyra, så nu ger vi oss ut på upptäcktsfärd bland viner från områden vi sällan dricker. Man kan förändra sig. Rådjur kräver andra viner än de vi brukar dricka. Tyvärr är vilt-viner ganska dyra, så nu ger vi oss ut på upptäcktsfärd bland viner från områden vi sällan dricker. Man kan förändra sig.
Vi kan bryta traditioner. Det blir ingen ost i dag. Det blev en klutt mascarpone kvar från Tiramisun som vi gjord i påskas till efterrätt. Maken gör en kräm av den, yoghurt ock kvarg och lime. Ti Vi kan bryta traditioner. Det blir ingen ost i dag. Det blev en klutt mascarpone kvar från Tiramisun som vi gjord i påskas till efterrätt. Maken gör en kräm av den, yoghurt ock kvarg och lime. Ti

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/7/