Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

8 April 2018

Godmorgon! Det är en strålande förmiddag. Klockan är 09.25. Det väntas en riktig vårdag i dag. I går kväll sjöng koltrastarna i kapp när det började skymma. Godmorgon! Det är en strålande förmiddag. Klockan är 09.25. Det väntas en riktig vårdag i dag. I går kväll sjöng koltrastarna i kapp när det började skymma.
+ 7 är verkligen inte illa. Och ingen blåst alls. Det artar sig. + 7 är verkligen inte illa. Och ingen blåst alls. Det artar sig.
"Lite vårvärme" Väderutsikterna ser gynnsamma ut. Det väntas uppåt +15 grader. Men det är bara på det inre av Gotland. Nu straffar det sig att bo vid kusten: det är kyligare på våren. "Lite vårvärme" Väderutsikterna ser gynnsamma ut. Det väntas uppåt +15 grader. Men det är bara på det inre av Gotland. Nu straffar det sig att bo vid kusten: det är kyligare på våren.
Vi har städvecka i Folkets Hus nästa vecka. Jag går upp för att se om det är några uthyrningar under veckan, men det ser ut som om vi inte behöver tänka på det alls. Det är alldeles tomt i k Vi har städvecka i Folkets Hus nästa vecka. Jag går upp för att se om det är några uthyrningar under veckan, men det ser ut som om vi inte behöver tänka på det alls. Det är alldeles tomt i k
Sedan passar jag på att ta mig en promenad.Jag går in i skogen bakom Folkets Hus. Sedan passar jag på att ta mig en promenad.Jag går in i skogen bakom Folkets Hus.
Min inre kompass säger mig åt vilket håll jag ska gå. Och den stämmer som vanligt. Jag snirklar mig fram genom alla stigar som finns i den här skogen och kommer fram hit, dit jag räknat med att Min inre kompass säger mig åt vilket håll jag ska gå. Och den stämmer som vanligt. Jag snirklar mig fram genom alla stigar som finns i den här skogen och kommer fram hit, dit jag räknat med att
Och i solkanten av Fardumevägen hittar jag blåsippor. Och i solkanten av Fardumevägen hittar jag blåsippor.
Sedan går jag hem och lagar middag. Det blir en linsgryta med pumpa. Faktum är att det är en bland den godaste linsgryta jag någonsin gjort. Sedan går jag hem och lagar middag. Det blir en linsgryta med pumpa. Faktum är att det är en bland den godaste linsgryta jag någonsin gjort.
Nu får det bära eller brista. Pelargonerna och de växter i stora krukor som också stått i källaren åker ut i växthuset. Nu får det bära eller brista. Pelargonerna och de växter i stora krukor som också stått i källaren åker ut i växthuset.
Och nu får jag plats för fler omskolade småplantor. Men jag måste fixa till något så plantorna står närmare lysrören. Nu är avståndet lite väl långt, så plantorna får tillräckligt med Och nu får jag plats för fler omskolade småplantor. Men jag måste fixa till något så plantorna står närmare lysrören. Nu är avståndet lite väl långt, så plantorna får tillräckligt med
Och nu får jag plats för fler omskolade småplantor. Men jag måste fixa till något så plantorna står närmare lysrören. Nu är avståndet lite väl långt, så plantorna får tillräckligt med Och nu får jag plats för fler omskolade småplantor. Men jag måste fixa till något så plantorna står närmare lysrören. Nu är avståndet lite väl långt, så plantorna får tillräckligt med
Så fort jag värmde upp källaren med fläkten slog det upp flera knoppar på den ena Agapanhtusen. Så fort jag värmde upp källaren med fläkten slog det upp flera knoppar på den ena Agapanhtusen.
Nu har det slagit upp en knopp ur den andra också. Nu har det slagit upp en knopp ur den andra också.
Det blir eftermiddagskaffe ute i solen idag. Det blir eftermiddagskaffe ute i solen idag.
Torsten har tagit sig en liten inspektionsrunda. Sedan går han in och sover igen. Torsten har tagit sig en liten inspektionsrunda. Sedan går han in och sover igen.
Snöhögen krymper. Snöhögen krymper.
Snart är snön borta från pallkragen också. Snart är snön borta från pallkragen också.
Och snöhögen vid parkeringen kommer också att försvinna, men det kommer att ta sin tid eftersom den ligger i skugga den mesta delen av dagen. Och snöhögen vid parkeringen kommer också att försvinna, men det kommer att ta sin tid eftersom den ligger i skugga den mesta delen av dagen.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/4/8/