Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

13 May 2018

Godmorgon! Det är en strålande morgon i Skogshuset. Nu är det varmt och skönt igen. Godmorgon! Det är en strålande morgon i Skogshuset. Nu är det varmt och skönt igen.
Vi äter frukostlunch utomhus. Vi äter frukostlunch utomhus.
Maken svängde i hop en omelett med rester från helgens middagar. Maken svängde i hop en omelett med rester från helgens middagar.
Så säger vi adjö till vännerna Eira och Jazzmusikern för den här gången och åker norrut igen. Så säger vi adjö till vännerna Eira och Jazzmusikern för den här gången och åker norrut igen.
Efter några kaffe- och glasspauser på vägen norrut kommer vi till Oskarshamn igen. Jag inhandlar blommor på Ica Maxi och sedan åker vi till kyrkogården som vanligt. Efter några kaffe- och glasspauser på vägen norrut kommer vi till Oskarshamn igen. Jag inhandlar blommor på Ica Maxi och sedan åker vi till kyrkogården som vanligt.
Det är en het dag i dag också. Det var värmebölja när vi var här för ett år sedan också. Det är en het dag i dag också. Det var värmebölja när vi var här för ett år sedan också.
Sedan kör vi ner på stan. Vi ska äta middag innan vi åker ner till båten. Som vanligt går vi på Kinesiska Cecil. Det känns vant och tryggt, kan man säga. Dessutom kan vi menyn. Sedan kör vi ner på stan. Vi ska äta middag innan vi åker ner till båten. Som vanligt går vi på Kinesiska Cecil. Det känns vant och tryggt, kan man säga. Dessutom kan vi menyn.
Maken blev trött av allt körande i dag. Maken blev trött av allt körande i dag.
Maken blev väldigt trött av allt körande i dag. Maken blev väldigt trött av allt körande i dag.
Och väldigt hungrig. Och väldigt hungrig.
Maten kommer snabbt in. Vi är nästan de enda gästerna så här lite före middagstid en sömnig söndag i Oskarshamn. Jag tar så klart min favorit som är räkor med chashewnötter. Den har funnit Maten kommer snabbt in. Vi är nästan de enda gästerna så här lite före middagstid en sömnig söndag i Oskarshamn. Jag tar så klart min favorit som är räkor med chashewnötter. Den har funnit
Nu bär det av hemmåt med lilla snabben. Nu bär det av hemmåt med lilla snabben.
Klockan är lite över 21.00 när vi kör av färjan. Vi kommer snabbt av båten och kommer hem till Byn och grabbarna i skaplig tid. Klockan är lite över 21.00 när vi kör av färjan. Vi kommer snabbt av båten och kommer hem till Byn och grabbarna i skaplig tid.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/5/13/