Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

16 May 2018

Godmorgon! Klockan är snart 06. Det ska bli varmt idag.Värmeböljan fortsätter. Ännu är det bara +15. Den som tror att jag helt övergivit Bilddagboken har helt fel. Nejdå. Inte alls. Jag har ba Godmorgon! Klockan är snart 06. Det ska bli varmt idag.Värmeböljan fortsätter. Ännu är det bara +15. Den som tror att jag helt övergivit Bilddagboken har helt fel. Nejdå. Inte alls. Jag har ba
Det är redan varmt. Och inte är det blåsigt heller. Det ser ut att kunna bli en fin dag. Det är redan varmt. Och inte är det blåsigt heller. Det ser ut att kunna bli en fin dag.
En ovanligt varm majdag, kan man säga. En ovanligt varm majdag, kan man säga.
Anledningen till den tidiga uppstigningen i dag är att jag och Maken ska morgonsimma och köpa nya badkort. Anledningen till den tidiga uppstigningen i dag är att jag och Maken ska morgonsimma och köpa nya badkort.
Efter simningen åker jag direkt ner till Lasarettet och äter frukost. I dag ska jag ta EKG inför den kommande fotoperationen om några veckor. Efter simningen åker jag direkt ner till Lasarettet och äter frukost. I dag ska jag ta EKG inför den kommande fotoperationen om några veckor.
Sedan åker jag tillbaka till Öster. Sedan åker jag tillbaka till Öster.
Det är lunchdags och jag går till en nyöppnad vegetarisk restaurang på en bakgård på Öster. Där hade skomakaren en liten antikaffär en gång i tiden. Eftersom jag nu är pensionär på riktig Det är lunchdags och jag går till en nyöppnad vegetarisk restaurang på en bakgård på Öster. Där hade skomakaren en liten antikaffär en gång i tiden. Eftersom jag nu är pensionär på riktig
Jag går ner i innerstaden. Jag går ner i innerstaden.
Turistbutikerna har redan öppnat. Affärsmännen och entreprenörerna hoppas på klipp när den nya kryssningskajen är byggd och kryssningsturisterna ska översvämma stan och strö sina pengar öve Turistbutikerna har redan öppnat. Affärsmännen och entreprenörerna hoppas på klipp när den nya kryssningskajen är byggd och kryssningsturisterna ska översvämma stan och strö sina pengar öve
Jag går till frissan och klipper mig. Nu planerar vi för en pensionsärsfrissyr, som inte kräver lika ofta klippning. Jag tänker inte överge min frissör i stan för någon på närmare håll, f
Jag sätter mig på de fula lammen på Stora Torget och väntar på Maken som ska hämta upp mig där. Det är varmt i solen och kallt i vinden. Jag sätter mig på de fula lammen på Stora Torget och väntar på Maken som ska hämta upp mig där. Det är varmt i solen och kallt i vinden.
Sedan gör vi ärenden och avslutar detta med sushi. I kväll är det kör. Sedan gör vi ärenden och avslutar detta med sushi. I kväll är det kör.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/5/16/