Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

18 May 2018

Godmorgon! Solen strålar i dag också. Klockan är 07.33 och det är fredag. Godmorgon! Solen strålar i dag också. Klockan är 07.33 och det är fredag.
Temperaturen sjunker. Det är bara +13 och det ska blåsa som tusan. Temperaturen sjunker. Det är bara +13 och det ska blåsa som tusan.
Jag glömde plocka bort mina vintersådder från solen när vi åkte till Skåne. Jag gissar att det trots vattning inte räckte för dom att överleva. Det var närmare +30 grader då vi var i Skåne Jag glömde plocka bort mina vintersådder från solen när vi åkte till Skåne. Jag gissar att det trots vattning inte räckte för dom att överleva. Det var närmare +30 grader då vi var i Skåne
Jag rensar ogräs hos vitlökarna. Jag rensar ogräs hos vitlökarna.
När Maken kommer hem från jobbet klipper han gräset. I den här värmen växer det med ljudets hastighet. När Maken kommer hem från jobbet klipper han gräset. I den här värmen växer det med ljudets hastighet.
Det är fredag och pizzakväll. Nu är sparrisen i full gång så det blir primörpizza. Det är fredag och pizzakväll. Nu är sparrisen i full gång så det blir primörpizza.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/5/18/