Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

2 May 2018

Godmorgon! En strålande morgon i dag också. Klockan är 08.04 Godmorgon! En strålande morgon i dag också. Klockan är 08.04
Morgontemperaturen ligger på +11 och det är +5 i badvattnet. Lite vindbyar, men annars ser vädret skapligt ut. Morgontemperaturen ligger på +11 och det är +5 i badvattnet. Lite vindbyar, men annars ser vädret skapligt ut.
Men det ska mulna på frampå dagen. Men det ska mulna på frampå dagen.
I dag blir det en trädgårdsdag. I dag blir det en trädgårdsdag.
Både jag och Såkalendern är överens. Sallad ska sås den 2 Maj här. Både jag och Såkalendern är överens. Sallad ska sås den 2 Maj här.
I går förutspåddes skurar under kvällen. Det var inte mycket till skur vi har haft. Den var inte ens mätbar i regnmätaren. I går förutspåddes skurar under kvällen. Det var inte mycket till skur vi har haft. Den var inte ens mätbar i regnmätaren.
Kungsängsliljan blommar som aldrig förr. De har spridit sig mer och mer efter det att de dykt upp igen. Jag planterade ju Kungsängsliljor för mer än 20 år sedan. De blommade en gång och sedan f Kungsängsliljan blommar som aldrig förr. De har spridit sig mer och mer efter det att de dykt upp igen. Jag planterade ju Kungsängsliljor för mer än 20 år sedan. De blommade en gång och sedan f
Jag drar bort fiberduken, som legat någon vecka över pallkragarna. Antingen låg den för kort tid eller också var det ogräsfritt redan som början. Jag har inte lyckats locka fram så mycket ogr
Så där ja! Nu är pallkragarna sådda med sallad, rädisor, piplök och portlack. Så där ja! Nu är pallkragarna sådda med sallad, rädisor, piplök och portlack.
I kväll blir det pölsa. En mycket missförstådd maträtt. I kväll blir det pölsa. En mycket missförstådd maträtt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/5/2/