Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

21 May 2018

Godmorgon! Syrenerna blommar. Jag är uppe med Maken och äter frukost. Klockan är 06.35. I dag har jag mycket att göra. Godmorgon! Syrenerna blommar. Jag är uppe med Maken och äter frukost. Klockan är 06.35. I dag har jag mycket att göra.
Det är +15 och i princip vindstilla redan. Det är +15 och i princip vindstilla redan.
Det blir en het dag idag. Det blir en het dag idag.
Ja, idag blir det trädgårdsdag igen. Nu är det bråttom. Ja, idag blir det trädgårdsdag igen. Nu är det bråttom.
Ja, idag blir det trädgårdsdag igen. Nu är det bråttom. Ja, idag blir det trädgårdsdag igen. Nu är det bråttom.
Nu har jag fått mina tomatplantor av Förskolläraren och dom ska ner i jorden. Precis som paprikan och chilin måste de få större krukor snabbt nu. Det är tokvarmt i växthuset, trots ny fläkt o Nu har jag fått mina tomatplantor av Förskolläraren och dom ska ner i jorden. Precis som paprikan och chilin måste de få större krukor snabbt nu. Det är tokvarmt i växthuset, trots ny fläkt o
Alla småplantor av sommarblommor är nu utomhus. Alla småplantor av sommarblommor är nu utomhus.
Alla småplantor av sommarblommor är nu utomhus. Det är för varmt för dom i växthuset. Alla småplantor av sommarblommor är nu utomhus. Det är för varmt för dom i växthuset.
Jag sådde ju alla squash och pumpor direkt i mjölkkartonger i år och de fick gro i växthuset. Jag hade tänkt att de skulle få växa till sig lite i växthuset först, men de behöver komma ut i Jag sådde ju alla squash och pumpor direkt i mjölkkartonger i år och de fick gro i växthuset. Jag hade tänkt att de skulle få växa till sig lite i växthuset först, men de behöver komma ut i
Prydnadsaplen tokblommar Prydnadsaplen tokblommar
Bäbis Gösta ligger i våra sängar och är söt. Bäbis Gösta ligger i våra sängar och är söt.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/5/21/