Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

22 May 2018

Klockan är 06.19. Jag är uppe med tuppen i dag också. Det är mycket att göra nu. Och jag har en deadline om en vecka då foten ska opereras. Sedan blir det inte så mycket gjort på ett tag. Klockan är 06.19. Jag är uppe med tuppen i dag också. Det är mycket att göra nu. Och jag har en deadline om en vecka då foten ska opereras. Sedan blir det inte så mycket gjort på ett tag.
+14 och nästan ingen vind så här dags. +14 och nästan ingen vind så här dags.
Det blir ganska varmt i dag också. Men det ska mulna på. Det blir ganska varmt i dag också. Men det ska mulna på.
Den fina Gotlandslyktan som jag fick av besökarna på Träffpunkterna som avskedspresent när jag gick i pension lyser av sig självt när solen tittar snett in genom fönstret så här dags. Den fina Gotlandslyktan som jag fick av besökarna på Träffpunkterna som avskedspresent när jag gick i pension lyser av sig självt när solen tittar snett in genom fönstret så här dags.
Och ibland får man leka med maten när man är pensionär. Och ibland får man leka med maten när man är pensionär.
Men vad har hänt här? Jag trodde inte att taklök kunde dö. Men det har den gjort i vinter. Det där får jag ta hand om när alla plantor är planterade och allt annat som ska göras innan det bli Men vad har hänt här? Jag trodde inte att taklök kunde dö. Men det har den gjort i vinter. Det där får jag ta hand om när alla plantor är planterade och allt annat som ska göras innan det bli
Bäbis Gösta är med mig. Bäbis Gösta är med mig.
Ja, Torsten också så klart, men han gör liksom mindre väsen av sig. Förutom när han själv har lust att prata så är han synnerligen högljudd. Ja, Torsten också så klart, men han gör liksom mindre väsen av sig. Förutom när han själv har lust att prata så är han synnerligen högljudd.
Nu har trädpionen slagit ut helt och hållet. Nu har trädpionen slagit ut helt och hållet.
Men plötsligt kommer det iskalla vindar och det blir mulet. Men plötsligt kommer det iskalla vindar och det blir mulet.
Det är faktiskt dimma som drar in från sjön i rasande fart. Man kan förvånas över hur snabbt dimman kan slå till. Jag har varit med om det på Stora Karlsö en gång och då gick det blixtsnabb Det är faktiskt dimma som drar in från sjön i rasande fart. Man kan förvånas över hur snabbt dimman kan slå till. Jag har varit med om det på Stora Karlsö en gång och då gick det blixtsnabb
Och lika plötsligt som isvindarna kom gick det över och himlen blev blå och värmen kom tillbaka. Jag fortsätter plantera och nu är det sommarblommor som ska i kruka. Och lika plötsligt som isvindarna kom gick det över och himlen blev blå och värmen kom tillbaka. Jag fortsätter plantera och nu är det sommarblommor som ska i kruka.
Syrenerna tokblommar de också. Syrenerna tokblommar de också.
Och det kan man säga om trädpionen också. Och det kan man säga om trädpionen också.
Jodå, nu börjar jag att dö piondöden igen. Jodå, nu börjar jag att dö piondöden igen.
Man kan liksom drunkna i dom där ståndarna. Man kan liksom drunkna i dom där ståndarna.
Och likaså kan man drunkna i den sibiriska pionen, som precis som trädpionen är de första pionerna som slår ut. Och likaså kan man drunkna i den sibiriska pionen, som precis som trädpionen är de första pionerna som slår ut.
Vi har inte mycket ramslök, men vi har den år från år. Här i Byn är den mer som ett ogräs på vissa ställen . Vi har inte mycket ramslök, men vi har den år från år. Här i Byn är den mer som ett ogräs på vissa ställen .
Men man tröttnar aldrig på ramslöksblommor. Men man tröttnar aldrig på ramslöksblommor.
Men man tröttnar aldrig på ramslöksblommor. Men man tröttnar aldrig på ramslöksblommor.
Men man tröttnar aldrig på ramslöksblommor. Men man tröttnar aldrig på ramslöksblommor.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/5/22/