Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

23 May 2018

Syrenerna blommar, solen strålar, det är onsdag och klockan är 06.38. Jag är uppe med Maken och äter frukost i dag igen. Syrenerna blommar, solen strålar, det är onsdag och klockan är 06.38. Jag är uppe med Maken och äter frukost i dag igen.
+15 grader och nästan vidstilla. Ännu en överraskande fin försommardag, fast det bara är maj än så länge. +15 grader och nästan vidstilla. Ännu en överraskande fin försommardag, fast det bara är maj än så länge.
För ett tag sedan upptäckte @masart och jag att både Mamma och Pappa och hon själv kände silversmeden Ove Urban Bohlin. Både Mamma och Pappa var klasskamrater med honom. Pappa gick ganska många För ett tag sedan upptäckte @masart och jag att både Mamma och Pappa och hon själv kände silversmeden Ove Urban Bohlin. Både Mamma och Pappa var klasskamrater med honom. Pappa gick ganska många
Det är ju en liten kul förpackning, faktiskt. Det är ju en liten kul förpackning, faktiskt.
Det är ju en liten kul förpackning, faktiskt. Det är ju en liten kul förpackning, faktiskt.
Kopparna ser inte direkt gjutna ut och det är några rostiga fläckar i tre av dem så jag konsulterar Kusinen som handlar med antikviteter och säger att jag tror att någon putsat för mycket på d Kopparna ser inte direkt gjutna ut och det är några rostiga fläckar i tre av dem så jag konsulterar Kusinen som handlar med antikviteter och säger att jag tror att någon putsat för mycket på d
Sedan cyklar jag till busshållplatsen vid stora vägen. Sedan cyklar jag till busshållplatsen vid stora vägen.
Jag åker till Visby. Vid St.Görans ruin ser jag att syrenerna har blommat ut. Jag åker till Visby. Vid St.Görans ruin ser jag att syrenerna har blommat ut.
Och så blir det den här veckans Lasarettsbesök. Den här gången är det halvårskontroll hos Ögonmottagningen. Och så blir det den här veckans Lasarettsbesök. Den här gången är det halvårskontroll hos Ögonmottagningen.
Jag åker tillbaka till Öster. Donken har satt upp en fejkrovfågel för att skrämma alla kajor som håller till på uteserveringen. Jag åker tillbaka till Öster. Donken har satt upp en fejkrovfågel för att skrämma alla kajor som håller till på uteserveringen.
Sedan gör jag lite ärenden och väntar på att Maken ska sluta jobba. Vi åker till Cirkel K och käkar korv, men det blir det ingen bild på idag. Sedan åker vi till kören. Sedan gör jag lite ärenden och väntar på att Maken ska sluta jobba. Vi åker till Cirkel K och käkar korv, men det blir det ingen bild på idag. Sedan åker vi till kören.
Och det tokblommar i här också. Och det tokblommar i här också.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/5/23/