Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

3 May 2018

I dag är det mulet, faktiskt. Klockan är 07.48. En vanlig pensionärstorsdag. I dag är det mulet, faktiskt. Klockan är 07.48. En vanlig pensionärstorsdag.
Lite blåsigt och +7 och nordan rakt på. Det kommer att bli lite kyligare i dag. Lite blåsigt och +7 och nordan rakt på. Det kommer att bli lite kyligare i dag.
Det ser inte ut som om det blir överdrivet vackert väder, det väntas till och med mer åska. Och regn! Det ser inte ut som om det blir överdrivet vackert väder, det väntas till och med mer åska. Och regn!
Då håller jag mig inne och bakar i stället. Jag har rågsikt i skafferiet som behöver bakas upp. Då håller jag mig inne och bakar i stället. Jag har rågsikt i skafferiet som behöver bakas upp.
Jag gör ett lantbröd från ett 70-talsrecept då lantbrödet var lika chict som levain är i dag. Jag gör ett lantbröd från ett 70-talsrecept då lantbrödet var lika chict som levain är i dag.
Och det här brödet blev helt klart bättre än mitt misslyckade valnötsbröd. Och det här brödet blev helt klart bättre än mitt misslyckade valnötsbröd.
I kväll blir det nybakat bröd och pumpasopppa. I kväll blir det nybakat bröd och pumpasopppa.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/5/3/