Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

4 May 2018

Godmorgon! Solen är tillbaka. Klockan är 07.57. Löven på syrenerna börjar slå ut. Godmorgon! Solen är tillbaka. Klockan är 07.57. Löven på syrenerna börjar slå ut.
Det blir solsken i dag, lite blåsigt från sydväst. Kall vind och varm sol. En vanlig temperturvariant så här års. Det blir solsken i dag, lite blåsigt från sydväst. Kall vind och varm sol. En vanlig temperturvariant så här års.
Solen ska lysa hela dagen. Solen ska lysa hela dagen.
Men de utlovade regnskurarna kom inte i går eller i natt. Vi fick knappt mätbar mängd 0,5 mm. Men de utlovade regnskurarna kom inte i går eller i natt. Vi fick knappt mätbar mängd 0,5 mm.
Det blir trädgårdsdag i dag. Nästan alla dagar är trädgårdsdagar nu. Det blir trädgårdsdag i dag. Nästan alla dagar är trädgårdsdagar nu.
Bröderna är ute och spanar ner mot skogen. Den lille skraja Gösta tror att det är något farligt. Men Torsten har koll. Bröderna är ute och spanar ner mot skogen. Den lille skraja Gösta tror att det är något farligt. Men Torsten har koll.
Maken har tagit fram fåglelspa:et Maken har tagit fram fåglelspa:et
Det här odlingsåret ser ut att bli lika knäppt som det förra. Först grodde inte mina bdb och fick sås om. Sedan växte dom lite för mycket, fast jag satt dom i rätt tid. Och nu har de fått fl Det här odlingsåret ser ut att bli lika knäppt som det förra. Först grodde inte mina bdb och fick sås om. Sedan växte dom lite för mycket, fast jag satt dom i rätt tid. Och nu har de fått fl
Ja, och varje fredag är en pizzafredag. Det är säkert. Ja, och varje fredag är en pizzafredag. Det är säkert.
Efter pizzan går vi till Folkets Hus. Här är det mer än fullsatt. Efter pizzan går vi till Folkets Hus. Här är det mer än fullsatt.
Vi ska se och lyssna till Gotlandsmusikens brass som tolkar Leonard Cohen tillsammans med Krisitan Tallroth i kväll. Vi ska se och lyssna till Gotlandsmusikens brass som tolkar Leonard Cohen tillsammans med Krisitan Tallroth i kväll.
Förra året lyssnade vi till Brasset, Krisitan Tallroth och Patrik Silvereke som tolkade Tom Waits. Det var oförglömligt. Och i kväll kan vi inte klaga heller. Det blir en fantastisk konsert med e Förra året lyssnade vi till Brasset, Krisitan Tallroth och Patrik Silvereke som tolkade Tom Waits. Det var oförglömligt. Och i kväll kan vi inte klaga heller. Det blir en fantastisk konsert med e
Det är absolut bra i kväll också! Det är absolut bra i kväll också!
Det är absolut bra i kväll också! Det är absolut bra i kväll också!
Det är absolut bra i kväll också! Det är absolut bra i kväll också!
Det är absolut bra i kväll också! Det är absolut bra i kväll också!
Det är absolut bra i kväll också! Det är absolut bra i kväll också!
Det är absolut bra i kväll också! Men nu är det sista låten. Det är absolut bra i kväll också! Men nu är det sista låten.
Hela ensemblen tackar för sig. Publiken jublar och lyckas explodera sig till ett extranummer. Hela ensemblen tackar för sig. Publiken jublar och lyckas explodera sig till ett extranummer.
Det är verkligen packat på parkeringen. Ute börjar det bli mörkt, men nu går vi hem. Det är verkligen packat på parkeringen. Ute börjar det bli mörkt, men nu går vi hem.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/5/4/