Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

5 May 2018

Det är lördag och sovmorgon även om man är pensionär. Klockan är 09.03 Det blir en strålande vårdag i dag! Det är lördag och sovmorgon även om man är pensionär. Klockan är 09.03 Det blir en strålande vårdag i dag!
Sol och +13 så här dags är lovande. Sol och +13 så här dags är lovande.
Morgonens vädersammafattning ser också ut som att det blir riktigt bra. Morgonens vädersammafattning ser också ut som att det blir riktigt bra.
Maken bygger odlingsbäddar till pumporna och squashen. Maken bygger odlingsbäddar till pumporna och squashen.
Och tar fram verandastolarna för säsongen. Och tar fram verandastolarna för säsongen.
Gräslöken har växt så det knakar. Jag kapar allt och fryser in innan den börjar blomma. Det blir sjukt mycket gräslök! Gräslöken har växt så det knakar. Jag kapar allt och fryser in innan den börjar blomma. Det blir sjukt mycket gräslök!
Det är fortfarande för kallt att sitta i skuggan på verandan, men vid den varma väggen på baksidan blir det perfekt för eftermiddagsfika. Det är fortfarande för kallt att sitta i skuggan på verandan, men vid den varma väggen på baksidan blir det perfekt för eftermiddagsfika.
Och här ligger gårdvararna och vilar. Och här ligger gårdvararna och vilar.
I år blommar alla narcisser mer än vanligt. Narcisser som inte har visat sig på ett år dyker upp i gräsmattan. Den här lite större och höga svavelgula ser vi inte ofta numera. I år blommar alla narcisser mer än vanligt. Narcisser som inte har visat sig på ett år dyker upp i gräsmattan. Den här lite större och höga svavelgula ser vi inte ofta numera.
De här små, låga narcisserna är mera blomningsvilliga år från år. Den dyker alltid troget upp, precis som den lilla tete a tete, mera känd som minipåskliljor i livsmedelsaffärerna. De här små, låga narcisserna är mera blomningsvilliga år från år. Den dyker alltid troget upp, precis som den lilla tete a tete, mera känd som minipåskliljor i livsmedelsaffärerna.
Vi grillar färska kabanosser i kväll och äter potatissallad med grillad paprika och grillad cossallad. Det är nästan som sommar. Vi grillar färska kabanosser i kväll och äter potatissallad med grillad paprika och grillad cossallad. Det är nästan som sommar.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/5/5/