Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
15
24
29
 
 
 
 

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

9 May 2018

En ljuvlig morgon! Syrenerna slår ut mer och mer för varje dag. Klockan är 08.20. En ljuvlig morgon! Syrenerna slår ut mer och mer för varje dag. Klockan är 08.20.
I dag är Weather-shot mer överens med Sjöräddarna. Det är svalare i dag. Nu är nog värmeböljan över. Det kan inte pågå +20-graders värme i början av maj hur länge som helst. I dag är Weather-shot mer överens med Sjöräddarna. Det är svalare i dag. Nu är nog värmeböljan över. Det kan inte pågå +20-graders värme i början av maj hur länge som helst.
Men sammanfattningen säger att temperaturen ska stiga under dagen. Men sammanfattningen säger att temperaturen ska stiga under dagen.
Det är skelettens dag på lördag. Har man kladdkakans dag och kattens dag, kan man antagligen har skelettens dag. Det är skelettens dag på lördag. Har man kladdkakans dag och kattens dag, kan man antagligen har skelettens dag.
Jag hämtar resväskorna i förrådet och börjar packa. Jag hämtar resväskorna i förrådet och börjar packa.
Kisse sover sött. Gösta tar sig en eftermiddagslur. Kisse sover sött. Gösta tar sig en eftermiddagslur.
I dag äter vi en kikärtscurry med både jordnötssmör och kokosmjölk. Man blir mätt på det. I dag äter vi en kikärtscurry med både jordnötssmör och kokosmjölk. Man blir mätt på det.
Det är en fin kväll. Helt vindstilla. Det är en fin kväll. Helt vindstilla.
Det är en fin kväll. Det är en fin kväll.
Oxelns knoppar ser nästan ut som magnolia. Oxelns knoppar ser nästan ut som magnolia.
Och nu slår alla vildtulpanerna ut. Och nu slår alla vildtulpanerna ut.
Det är fint nu. Egentligen borde man väl inte resa hemifrån så här års. Det är fint nu. Egentligen borde man väl inte resa hemifrån så här års.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/5/9/