Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

June 2018

Godmorgon! Ny månad och samma sol. Klockan är 07.51 Godmorgon! Ny månad och samma sol. Klockan är 07.51
Det blir varmare och varmare. Det är redan +18 grader och närmast vindstilla. Det blir varmare och varmare. Det är redan +18 grader och närmast vindstilla.
Men pålandsvinden gör att vi kanske inte kommer upp i +26. Men ändå. Men pålandsvinden gör att vi kanske inte kommer upp i +26. Men ändå.
Jag tillbringar dagen i vila och foten i höjdläge. Gösta håller mig gärna sällskap. Jag tillbringar dagen i vila och foten i höjdläge. Gösta håller mig gärna sällskap.
Det var ju väldigt passande att Retro kom lagom tills i dag. Det var ju väldigt passande att Retro kom lagom tills i dag.
Det blir fredagspizza framför tv:n. Det blir fredagspizza framför tv:n.
Tillbaka till dom gamla vanorna i gen; Pizza Napolitana. Tillbaka till dom gamla vanorna i gen; Pizza Napolitana.
Godmorgon! Det är söndag och sovmorgon även när man är pensionist. Klockan är 08.37 och frukosten väntar. Godmorgon! Det är söndag och sovmorgon även när man är pensionist. Klockan är 08.37 och frukosten väntar.
Och i dag är det redan +19 grader och ännu mera vindstilla. Hur ska det här sluta? Och i dag är det redan +19 grader och ännu mera vindstilla. Hur ska det här sluta?
Vinden har vridit och vi har ingen pålandsvind längre. I dag blir det varmt. Vinden har vridit och vi har ingen pålandsvind längre. I dag blir det varmt.
Rabarbern bara växer. I dag ska Maken göra rabarberchutney. Rabarbern bara växer. I dag ska Maken göra rabarberchutney.
Det blir några burkar. Vi klarar oss till nästa år. Det blir några burkar. Vi klarar oss till nästa år.
Somliga använder sina kläder mycket länge. Somliga använder sina kläder mycket länge.
Klockan är bara snart 11.30 och det är redan över + 23. Klockan är bara snart 11.30 och det är redan över + 23.
I dag går vi på fin körkonsert med Allmänna Sången och Gotlandsmusikens Jazztrio och Jonas Granberg på sax. I år skulle Lars Gulin från Sanda https://sv.wikipedia.org/wiki/Lars_Gullin fyllt 90 I dag går vi på fin körkonsert med Allmänna Sången och Gotlandsmusikens Jazztrio och Jonas Granberg på sax. I år skulle Lars Gulin från Sanda https://sv.wikipedia.org/wiki/Lars_Gullin fyllt 90
Mellan låtarna pratar min favorit från P2 Eva Sjöstrand, https://sv.wikipedia.org/wiki/Eva_Sj%C3%B6strand som också är en av medlemmarna i Allmänna Sången. Mellan låtarna pratar min favorit från P2 Eva Sjöstrand, https://sv.wikipedia.org/wiki/Eva_Sj%C3%B6strand som också är en av medlemmarna i Allmänna Sången.
Det är en fantastiskt konsert med så många fina stycken. Eva Sjöstrand har skrivit texten till flera av Lars Gulins stycken, bl.a. till den kända "Dannys Dream". Bakom mig i salongen sitter dessu Det är en fantastiskt konsert med så många fina stycken. Eva Sjöstrand har skrivit texten till flera av Lars Gulins stycken, bl.a. till den kända "Dannys Dream". Bakom mig i salongen sitter dessu
Det är sällan jag har annan tagetes än Linnétagetes. Jag gillar deras spretiga och höga växtsätt och den mahognyröda färgen. Det skulle då i så fall vara den indiska dubbla tagetesen med bl Det är sällan jag har annan tagetes än Linnétagetes. Jag gillar deras spretiga och höga växtsätt och den mahognyröda färgen. Det skulle då i så fall vara den indiska dubbla tagetesen med bl
Det är en mycket vacker, varm och fin sommarkväll, fast det bara är i början av juni. Det är en mycket vacker, varm och fin sommarkväll, fast det bara är i början av juni.
Det blir grillade fläskottletter, för ovanlighetens skull, klyftpotatis och stekt sparris. Det blir grillade fläskottletter, för ovanlighetens skull, klyftpotatis och stekt sparris.
Det är fint nu. Det är fint nu.
Finntorpsirisarna blommar som bäst. Nu ska jag pröva kameran i nya telefonen kan. Finntorpsirisarna blommar som bäst. Nu ska jag pröva kameran i nya telefonen kan.
Iris och Honungslök Iris och Honungslök
Rosenkrage, min nya favorit. Rosenkrage, min nya favorit.
Den Spanska nävan har börjat blomma. Den Spanska nävan har börjat blomma.

Loading more images...