Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

10 June 2018

Godmorgon. Det är sovmorgon och nu är klockan över 9.00. Soligt som vanligt. Godmorgon. Det är sovmorgon och nu är klockan över 9.00. Soligt som vanligt.
Även denna söndag blir sjukt varm. +21 redan! Även denna söndag blir sjukt varm. +21 redan!
Svalare vid kusten vid pålandsvind...Svalare och svalare. Inte vid den här kusten i alla fall. Svalare vid kusten vid pålandsvind...Svalare och svalare. Inte vid den här kusten i alla fall.
Klockan är inte mer en runt 10.00 och det är +23 i skuggan. Klockan är inte mer en runt 10.00 och det är +23 i skuggan.
I dag får vi besök av Vännen och Syfröken. De ska hämta Syfrökens pelargoner som har övervintrat på vårt pelargonhotell i källaren. Det blir lite förmiddagsfika. I dag får vi besök av Vännen och Syfröken. De ska hämta Syfrökens pelargoner som har övervintrat på vårt pelargonhotell i källaren. Det blir lite förmiddagsfika.
Jag passar på att träna Vännen på porträttfotografering. Jag passar på att träna Vännen på porträttfotografering.
När dom åkt tillbaka till Stugan så tar vi en sen lunch eller tidig middag. Det blir sill och potatis idag. Men ingen sallad. Den stod kvar i kylen. Det är konstigt att vi inte kom på det, men ja När dom åkt tillbaka till Stugan så tar vi en sen lunch eller tidig middag. Det blir sill och potatis idag. Men ingen sallad. Den stod kvar i kylen. Det är konstigt att vi inte kom på det, men ja
På kvällen åker vi till Barnmorskan och stänger in hönsen och vattnar odlingarna. På kvällen åker vi till Barnmorskan och stänger in hönsen och vattnar odlingarna.
Svante ska få mat också. Svante ska få mat också.
Nu är han mätt och nöjd. Nu är han mätt och nöjd.
Och hönan med sin lilla kyckling ligger också på sin plats. Det var inte lätt att hålla kolla på alla höns och deras liggplatser när vi var här i onsdags, men nu har vi börjat lära oss. Och hönan med sin lilla kyckling ligger också på sin plats. Det var inte lätt att hålla kolla på alla höns och deras liggplatser när vi var här i onsdags, men nu har vi börjat lära oss.
Klockan 20.00 är det ännu +20. Hur ska det här sluta. 41 dagar utan regn. Klockan 20.00 är det ännu +20. Hur ska det här sluta. 41 dagar utan regn.

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/10/