Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
5
7
12
14
19
27
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
17
21
 
 
 
 
 
 

11 June 2018

Hoppsan! Det är mulet i dag som omväxling. Klockan är 07.59. Hoppsan! Det är mulet i dag som omväxling. Klockan är 07.59.
+19 och nästan stiltje gör det ännu till en ganska varm dag. Ändå känns det ganska kyligt efter värmeböljan i går. +19 och nästan stiltje gör det ännu till en ganska varm dag. Ändå känns det ganska kyligt efter värmeböljan i går.
Torsten tittar på tornseglare. Torsten tittar på tornseglare.
Gösta vräker sig i sängen. Gösta vräker sig i sängen.
Mossrosen "Henri Martin" blommar som besatt, precis som allting annat gör nu. Mossrosen "Henri Martin" blommar som besatt, precis som allting annat gör nu.
Men det ser lite svart ut där borta, men något regn kan man inte tro på för det. Men det ser lite svart ut där borta, men något regn kan man inte tro på för det.
Jag är gräsligt trött på avocado som ser ut så här. Övermogna och samtidigt omogna vid kärnan. Denna har legat något dygn med en tomat i en plastpåse i rumstemperatur. Likt förbannat är de Jag är gräsligt trött på avocado som ser ut så här. Övermogna och samtidigt omogna vid kärnan. Denna har legat något dygn med en tomat i en plastpåse i rumstemperatur. Likt förbannat är de
Men se! Det kom lite fukt från ovan. Men något regn blev det då inte. Men se! Det kom lite fukt från ovan. Men något regn blev det då inte.
Med posten kom min gamla Citizen klocka som varit hos Kusinen på reparation. Och med en en liten tuss specialstålull som man kan polera fläckarna Ove Bohlins supkoppar med. Men om det är rost efte Med posten kom min gamla Citizen klocka som varit hos Kusinen på reparation. Och med en en liten tuss specialstålull som man kan polera fläckarna Ove Bohlins supkoppar med. Men om det är rost efte
Den här klockan köpte jag någon gång på senare delen av 70-talet. Den är fräck med sin rena urtavla och boett av "borstat stål". Bandet är inte original, det har suttit på en Rolex en gång Den här klockan köpte jag någon gång på senare delen av 70-talet. Den är fräck med sin rena urtavla och boett av "borstat stål". Bandet är inte original, det har suttit på en Rolex en gång

Direct link:
http://dayviews.com/tant-tagg/2018/6/11/